پخش زنده
امروز: -
مردم روستای یزدل از توابع آران و بیدگل در آخرین روز پاییز دو تن حلوای نذری پختند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ مسوول برگزاری این آیین سنتی گفت: سابقه پخت حلوای نذری در روستای یزدل به بیش از 100سال قبل برمیگردد.
محمود توحیدی افزود: مردم روستای یزدل از ابتدای ماه پاییز بنا بر یک آیین سنتی هزینههای پخت این حلوا را جمع آوری و در آخرین روزهای پاییز نسبت به پخت آن اقدام میکنند.
وی گفت: برای پخت این حلوا 500 کیلوگرم آرد گندم ،250 کیلو گرم شکر و 70 کیلوگرم روغن استفاده شده است.
توحیدی افزود: حلوای نذری پس از آماده شدن، بین اهالی روستا و مردم شهرهای و روستاهای اطراف توزیع میشود.