در سامانه سامد
فرماندار سنقر و کلیایی پاسخ می دهد
مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد، بازرسی و امور حقوقی استانداری گفت: برنامه ارتباط مردم با مسئولین در بستر سامد، پنجشنبه این هفته با حضور فرماندار شهرستان سنقر و کلیایی در مرکز سامد برگزار خواهد شد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه؛ حجت الاسلام والمسلمین عزیزی مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد، بازرسی و امور حقوقی
![فرماندار سنقر و کلیایی پاسخ می دهد فرماندار سنقر و کلیایی پاسخ می دهد](/files/fa/news/1398/9/27/4296122_923.jpg)
استانداری افزود: در راستای اجرای نظام نامه مدیریت ارتباطات مردمی در بستر سامد (سامانه اکترونیکی ارتباط مردم و دولت) و تاکیدات مهندس بازوند استاندار محترم مبنی بر تسریع در انتقال مشکلات و نظرات مردم به مدیران مربوطه و پاسخگویی به درخواستها و مشکلات هم استانهای محترم، برنامه ارتباط مردم با مسئولین در بستر سامد، پنجشنبه با حضور فرماندار شهرستان سنقر و کلیایی در مرکز سامد برگزار خواهد شد.
وی اظهار داشت: مردم شریف استان کرمانشاه میتوانند در روز پنجشنبه مورخه ۰۹/۲۸/ ۱۳۹۸ از ساعت ۰۹ الی ۱۱ از طریق شماره تماس ۱۱۱ مسائل و مشکلات خود را با دکتر معصومی زاده مطرح نمایند.