پخش زنده
امروز: -
طرح کنترل و امداد جاده ای زمستانه در استان اصفهان آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما،مرکز اصفهان ؛ استاندار در رزمایش یگانهای پلیسی و امداد جاده ای زمستانه استان گفت: بی شک هیچ دستگاهی به تنهایی نمی تواند در ارائه خدمت موفق باشد و با هم افزایی بین دستگاه های به خصوص در جاده ها و درشرایط بحرانی می توان بهترین عملکرد را داشت .
عباس رضایی با اشاره به وجود تجهیزات و ماشین آلات به روز در خدمت رسانی جاده ای و راه های مواصلاتی استان افزود: به کارگیری یک فروند پهباد در این حوزه ی خدمت رسانی علاوه بر رصد سریعتر و دقیق تر جاده در شرایط بحران موجب امنیت خاطر مردم و ایمنی بیشتر ترددها نیز می شود.
فرمانده انتظامی استان اصفهان نیز در این خصوص ادامه داد: پلیس در طرح زمستانه با تمام ظرفیت با کمک تیمهای راهداری، اورژانس، هلال احمر و شهرداری در جاده ها حضور دارد.
سردار مهدی معصوم بیگی از مردم خواست :در شرایط سرما و بارش و لغزندگی توصیه های پلیس را جدی بگیرند و قوانین را رعایت کنند.
جانشین فرمانده انتظامی استان نیز در این رزمایش از کاهش 19 نفری جانباختگان در محور 300 کیلومتری اصفهان قم در 7 ماهه امسال خبر داد و گفت: پارسال در این محور 66 نفر بر اثر تصادفات کشته شدند.
سرهنگ حسین حسین زاده افزود: با اجرای طرح محور ایمن در مسیر اصفهان - قم و با تدابیر کم هزینه و احداث ایستگاه های امنیت و سلامت بر هیبنوتیزم جاده و خواب آلودگی رانندگان غلبه شد و حوادث این حوزه کاهش یافت.
وی ادامه داد: پلیس برای تردد یک میلیون موتور سیکلت دودزا و آلاینده در استان طرح و برنامه ارائه کرده است که یکی از آنها جایگزینی آنها با موتور سیکلت های برقی است.