پخش زنده
امروز: -
خبرکوتاه و عجیب بود. جدایی مصطفی دنیزلی سرمربی تیم تراکتور و سپس استعفای مدیر عامل باشگاه!
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز آذربایجان شرقی پس از این ماجرا، احدشیخ لاری به طور موقت سر مربی تیم شد و میر معصوم سهرابی هم سرپرست مدیرعاملی باشگاه را بر عهده گرفت.
تیم تراکتور، درست 10سال قبل با سرمربی گری فراز کمالوند به لیگ برتر فوتبال صعودکرد (در سال ۱۳۸۸ به لیگ برتر فوتبال راه یافت.)
فراز کمالوند به مدت سه سال ( ۱۳۹۳–۱۳۹۰) ، امیر قلعهنویی (۱۳۹۰–۱۳۹۱) و تونی اولیویرا (۱۳۹۱-۱۳۹۲ ) تا پایان فصل در تراکتور مربی گری کردند.
اما از این به بعد ، تعدادی از سر مربیان رسمی و موقت تا نیم فصل هم نتوانستند تیم را تا سرانجام هدایت کنند.
و اما مهم تر از همه اینها سال گذشته ، تراکتور فصل را با جان توشاک آغاز کرد و سپس محمد تقوی ادامه داد و ژرژ لیکنز هم به پایان رساند.
نوبت به فصل جدید در سال 98 رسید.
مصطفی دنیزلی مربی ترکیه ای از میان گزینه ها برای هدایت تیم انتخاب شد.
تیم تراکتور، امسال در لیگ برتر فوتبال در هفت بازی خودش با 5 برد و 2 تساوی جزو تیمهای بالا جدولی و در کورس مدعیان قهرمانی قرار گرفت.
اما ورق پیروزی های تیم تراکتور از هفته هشتم با شکست مقابل تیم صنعت نفت آبادان یکباره برگشت ودر دو بازی بعدی هم به ترتیب در مقابل تیمهای استقلال تهران در برابر هوادران پرشورش و سپاهان اصفهان انتقادها از تیم شدت گرفت و بازیکنان و کادر فنی تیم در بازی مقابل تیم قعر نشین و تازه لیگ برتری شده شاهین شهرداری بوشهر ، به تساوی یک بر یک رضایت دادند و تراکتور نتوانست انتظارات هوادران پرشور و منتقدانش را بر آورده بکند و بالاخره در بازی آخر هم تعداد اندک هوادار علیه مدیرعامل باشگاه شعار دادند.
دنیزلی پس از باخت های متوالی ، مدعی بود که تیم در هفته های پایانی به اوج خواهد رسید و قول قهرمانی را هم می داد اما بی سر و صدا از تیم جدا شد!
نوبت به مربی بومی اش احد شیخ لاری که تعصب زیادی هم به تیم و هوادرانش دارد رسید. سرمربی موقت شد و در دو روز سکانداری اش مقابل همشهری خود شکست را در کارنامه خود به ثبت رساند.
احد شیخ لاری درسالهای 82-81 و87-86 هم سرمربی تیم تراکتور شده بود و در ضمن دستیار مربی ترک تبار هم بود و تجربه زیادی درمربی گری دارد.
حال مسئولان تیم با دعوتی که از پیشکسوتان تیم برای نخستین بار صورت گرفته است در تلاش هستند گزینه جدیدی را برای تراکتور، انتخاب کنند.
طبق گمانه زنی های هفته گذشته از تعدادی مربی داخلی و خارجی دعوت به همکاری شده است اما تاکنون نتیجه بخش نبوده است.
حال سئوال اینجاست آیا مسئولان باشگاه، هواداران قهر کرده را که یار دوازدهم تیم هستند و بارها در بازیهای مهم لیگ و باشگاه های آسیا وفاداری خود را به تراکتور نشان داده اند، با ورزشگاه یادگار امام (ره ) آشتی خواهند داد؟
ضمن اینکه به نیم فصل نزدیک می شویم و تیم هم که از گردونه کورس مدعیان قهرمانی فاصله زیادی گرفته است آیا از بحران کنونی، خارج شده و به ساحل آرامش می رسد؟
باید منتظر ماند و دید تیمی که امسال لیگ برتر فوتبال را با دنیزلی آغاز کرد و با شیخ لاری ادامه می دهد در پایان با چه کسی به پایان خواهد رساند؟
نوشتاری از : محرم محمدیان