پخش زنده
امروز: -
رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: وجود بقاع متبرکه، ظرفیتی برای راهاندازی نهضت عظیم قرآنی است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ آقای مهدی قرهشیخلو با اشاره به امکان بهرهمندی از ظرفیت بقاع متبرکه برای برگزاری محافل قرآنی و کلاسهای آموزش قرآن افزود: با وجود بیش از ۸ هزار بقعه متبرکه در سطح کشور نیاز به ساختمان برای برگزاری محافل قرآنی و کلاسهای آموزش قرآن کریم نداریم و میتوان از فضای موجود در هر یک از بقاع برای انجام فعالیتهای قرآنی استفاده کرد به این ترتیب نهضتی عظیم ایجاد میشود و لازم است بخشنامه کلی برای متولیان بقاع در زمینه همکاری با فعالان قرآنی صادر شود، البته این همکاریها صورت میگیرد، اما نیاز به پشتوانه قانونی دارد.
وی در خصوص مسابقات قرآنی گفت: بحث اعزام نمایندگان ایران به مسابقات بین المللی قرآن به تنهایی موضوعی است که نیاز به یک نظام سازی و استانداردسازی دارد که شاید تاکنون چندان به آن توجه نشده است. این موضوع در اعزام، بدرقه و استقبال از آنها نادیده گرفته شده است.
رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه خاطرنشان کرد: خروجی مسابقات قرآن به طور معمول افراد ثابتی هستند که فقط در سطوح مختلف جابجا میشوند و ورود افراد به مسابقات در حد قابل قبولی نیست که رفع این مشکلات همفکری و کمک استادان را میطلبد.
آقای قره شیخلو گفت: هنوز بعد از ۳۶ دوره مسابقات بین المللی و ۴۲ دوره مسابقات سراسری قرآن کریم یک استاندارد و چارچوب برای برگزاری مسابقات نداریم و تابع سلایق هستیم و همین سلیقهها هم طرفداران و مخالفانی داشته است.
وی ادامه داد: به نظر میرسد تاکنون توجه بیشتر بر مسابقات سراسری و بین المللی بوده است و مراحل استانی و شهرستانی که پایه و اساس کار هستند چندان مورد توجه قرار نگرفته و بر روی آن سرمایه گذاری نشده است.
این مسؤول قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: تصویر ذهنی افراد از وضعیت مالی سازمان اوقاف و امور خیریه این است که سازمان از نظر مالی هیچ مشکلی ندارد، البته گردش مالی سازمان مناسب است، اما هر ریالش برای خود قوانینی دارد. کل بودجه سال ۹۸ سازمان اوقاف، ۱۷ میلیارد تومان بوده که ۱۰ میلیارد تومان برای مسابقات قرآن و ۷ میلیارد تومان برای هزینههای جاری در نظر گرفته شده است.