پخش زنده
امروز: -
معاون پارلمانی وزیر ورزش و جوانان با اشاره به ظرفیتهای استان بوشهر در زمینه توسعه ورزشهای آبی گفت: این استان با حمایت مسئولان میتواند به قطب قایقرانی در سطح کشور تبدیل شود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، جمشید تقیزاده در بازدید از کمپ هیات قایقرانی بوشهر افزود: رفع مشکلات موجود هیات قایقرانی از جمله لایروبی اسکله قایقرانی نیازمند برنامهریزی و ارائه یک طرح جامع است.
وی تاکید کرد: ایجاد پایگاه منطقهای قایقرانی در بوشهر نیازمند حمایت مسئولان استانی است تا از این فرصت برای پیشبرد اهداف ورزشهای آبی به ویژه قایقرانی استفاده کرد.
استاندار بوشهر نیز با اشاره به ظرفیتهای استان بوشهر در زمینه ورزشهای آبی گفت: یک از این ظرفیتها مربوط به هیات قایقرانی بوشهر است که در سالهای اخیر پیشرفتهای خوبی داشته است.
عبدالکریم گراوند افزود: هیات قایقرانی بوشهر با وجود ورزشکاران حرفهای، مقامهای فردی و تیمی متعددی در سطح ملی و آسیایی کسب کرده است.
وی از پیگیری مشکلات هیات قایقرانی بوشهر خبر داد و اضافه کرد مشکل لایروبی اسکله هیات قایقرانی با پیگیری اداره کل ورزش و جوانان استان بوشهر و همکاری و مساعدت وزارت ورزش و جوانان حل خواهد شد.
رئیس هیات قایقرانی استان بوشهر هم با اشاره فعالیت ۱۲۰۰ ورزشکار در رشته قایقرانی در استان بوشهر افزود: امسال قایقرانان بوشهری ۸ طلا، ۶ نقره و ۷ برنز کشوری کسب کردند.
مهدی زارعی تصریح کرد: کسب مدال طلای آسیا توسط عرفان زنده پی، کسب کاپ قهرمانی تیمی کشور برای نخستین بار توسط تیم منتخب بوشهر و عنوان نایب قهرمانی تیم بانوان در المپیاد ورزشی کشور از جمله موفقیتهای هیات قایقرانی بوشهر است.
وی ادامه داد: هیات قایقرانی همچنین میزبانی مسابقات قهرمانی زیر ۲۳ سال کشور، مسابقات قایقرانی آبهای آرام، کانو کانادایی و کایاک و همچنین میزبان مسابقات انتخابی تیم ملی هم بوده است.
رئیس هیات قایقرانی بوشهر بر رفع مشکلات این هیات بهویژه لایروبی کمپ قایقرانی و مالکیت کمپ تاکید کرد.