تولید سالانه ۸۲ تن گوشت بلدرچین در خراسان جنوبی
سالانه ۸۲ تن گوشت بلدرچین در واحدهای پرورش بلدرچین خراسان جنوبی تولید میشود.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیمای مرکز خراسان جنوبی ، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: حدود ۲۰ تن داخل
استان مصرف و مازاد آن به خارج از استان ارسال میشود.
اشرفی افزود: در حال حاضر دو واحد دارای پروانه بهره برداری پرورش بلدرچین با ظرفیت ۱۳۰ هزار قطعه فعالیت میکنند.
وی گفت: سالانه حدود ۳۰ تن تخم بلدرچین تولید میشود که عمدتاً در داخل استان مصرف میشود.
اشرفی با بیان اینکه واحدهای پرورش بلدرچین به صورت زنجیره فعالیت دارند ، افزود: این واحدها عمدتاً شامل سالن پرنده مادر، سالن پرورش بلدرچین گوشتی و بخش جوجه کشی هستند.
وی عرضه بلدرچین در سن کم برای مصرف گوشت را یکی از مزایای پرورش این پرنده عنوان کرد و گفت: تخم گذاری مطلوب ، ضریب تبدیل غذایی مطلوب، نیاز به فضای پرورشی کم و نیز مقاومت نسبت به بیماری از مزایای پرورش بلدرچین است.