پخش زنده
امروز: -
معاون اجتماعی و فرهنگی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: در مواجهه با واقعیت معلولیت، باید ائتلافی اجتماعی، علمی، فرهنگی و سیاسی شکل گیرد.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما به نقل از روابط عمومی مؤسسه خیریه بچههای آسمان؛ آقای ابراهیم صادقی فر در همایش «یک روز برای همه» که به همت مؤسسه خیریه بچههای آسمان برگزار شد گفت: معتقدم برای مواجهه با واقعیت معلولیت باید ائتلافی اجتماعی، علمی، فرهنگی و سیاسی شکل بگیرد. جامعه باید اهمیت موضوع را دریابد و بداند که دولتها اغلب توانایی ندارند از پس مشکلات موجود برای ۱۰ تا ۱۲ درصد از جامعه خود که بیشترین کمک را نیاز دارند برآیند، بنابراین باید جامعه مدنی به خوبی برای کاستن از علل بروز معلولیتها و مقابله با پیامدهای آن بسیج شود.
وی همچنین ضمن تقدیر از زحمات متولیات توانبخشی و حمایت از معلولان به ویژه معلولان ذهنی تحت پوشش خیریه بچههای آسمان این اقدام را ستود.
آقای دکتر داریوش شکیبی مدیرعامل موسسه خیریه بچههای آسمان ضمن تقدیر و تشکر از حضور مسئؤولان و نیکوکاران در همایش «یک روز برای همه» گفت: این مؤسسه قصد دارد در راستای اهداف انسان دوستانه و توانبخشی معلولان تحت پوشش خود بزرگترین مرکز توانبخشی و حمایتی را با مشارکت و همدلی نیکوکاران و مسؤولان ایجاد کند.
وی افزود: مؤسسه خیریه بچههای آسمان اکنون عهده دار اداره بیش از ۴۵۰ توانخواه در مراکز نگهداری و توانبخشی فشم، کرج و خیابان ولیعصر است.
وی ادامه داد: مرکز نگهداری کرج و خیابان ولیعصر استیجاری است و بار مالی سنگینی را بر دوش مؤسسه قرار داده است.
مدیرعامل مؤسسه خیریه بچههای آسمان گفت: با توجه به شرایط سخت اقتصادی ما از کلیه مسؤولان و نیکوکاران انتظار حمایت و کمک داریم.
آقای دکتر شکیبی در خصوص اقدامات توانبخشی و حمایتی مؤسسه گفت: کادر متخصص بچههای آسمان تأثیر بسزایی را در توانبخشی و توانمند سازی معلولان تحت پوشش دارد و از عموم مردم برای بازدید از مراکز دعوت کرد.
همچنین آقای دکتر سید حسن موسوی چلک رئیس انجمن مددکاری ایران ضمن نکوداشت و تکریم از معلولان بر حفظ و کرامت این توانخواهان تأکید کرد.
وی ضمن تقدیر و تشکر از زحمایت مسؤولان مؤسسه گفت: مؤسسه خیریه بچههای آسمان سال هاست که بعنوان یکی از بزرگترین متولیان نگهداری و توانبخشی معلولان بی سرپرست به ویژه کم توانان ذهنی فعالیت میکند.
آقای دکتر موسوی چلک ادامه داد: برابری فرصت ها، دسترسی، برابری بین زن و مرد، احترام به ظرفیتهای قابل تحول افراد دارای معلولیت و احترام به حقوق این افراد در جهت حفظ هویتشان فاصله داریم و در برخی از این اصول فاصله معنا داری داریم. چالشهای اساسی پیش روی این افراد هست که میتواند مانع بزرگی در تحقق حقوق شهروندی این افراد باشد.
رئیس انجمن مددکاری ایران گفت: مناسب نبودن پیاده روها، اتوبوس ها، ترمینال ها، حمل ونقل درون شهری، ورودی بانک ها، عابربانک ها، نبود سرویسهای بهداشتی مناسب معلولان، تابلوهای راهنمایی درتقاطع ها، پارکینگ خودرو مختص معلولان، آسانسورها، نبود رمپ درتمام نقاط شهر، توجه نکردن به اصول مناسب سازی در جلوی درب خانهها و پارک کردن خودرو جلوی سطح شیب دار از جمله موانع حضور افراد دارای معلولیت برای مشارکت در فعالیتهای اجتماعی است. این موضوع حتی در سازمانهای که خود مسؤول پیگیری این امور هستند و عضویت در ستاد ملی مناسب سازی هم دارند به چشم میخورد که باید گفت: جای تأسف دارد. اهمیت مناسب سازی محیط برای این افراد آنقدر بالاست که حتی در ارزیابی عملکرد دستگاههایی اجرایی که به عنوان جشنواره شهید رجایی شناخته میشود به عنوان یکی از محورها تعیین شده است، ولی در عمل گویا خیلی اهمیتی ندارد گر چه به نسبت سالهای قبل بهتر شده است.
در ادامه این همایش که با حضور نیکوکاران و مسؤولان برگزار شد از نمایشگاه توانمندی خیریه بچههای آسمان بازدید کردند.
آقایان سید محمد انصاری فرد مدیرعامل باشگاه پرسپولیس، هادی ساعی قهرمان المپیک، بیژن خراسانی، سلیمی شهردار منطقه ۳ از شرکت کنندگان و حامی این همایش بودند.
همایش نکوداشت روز جهانی معلولان ۱۸ آذر ۱۳۹۸ در سالن اجتماعات مجتمع فرهنگی ورزشی تلاش برگزار شد.