مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نور از تولید سالانه ۱۱۶ تن قارچ خوراکی در ۹ واحد پرورش قارچ این شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مازندران، حبیب الله رنجبر گفت: شهرستان نور ۴ واحد نیمه صنعتی پرورش قارچ خوراکی به مساحت هزار مترمربع با ظرفیت تولید ۱۰۰ تن در سال دارد. مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نور افزود: همچنین با هدف ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی، ۵ واحد خانگی پرورش قارچ خوراکی به مساحت ۱۸۰ مترمربع با ظرفیت تولید سالانه ۱۶ تن در این شهرستان مشغول فعالیت هستند. حبیب الله رنجبر گفت: پروتئین موجود در قارچ خوراکی به ویژه تازه آن ، ۲ برابر بیشتر از پروتئین سبزیجات و سایر حبوبات است.