در یک ماه گذشته
مبارزه با ملخ صحرایی در دو هزار هکتار از اراضی
سازمان حفظ نباتات: در سیستان و بلوچستان، هرمزگان و کرمان برای مبارزه با ملخ صحرایی آماده باش کامل برقرار است.
معاون فنی سازمان حفظ نباتات کشور در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما، گفت: ملخ های صحرایی از هند و پاکستان وارد کشور شده اند و در یک ماه گذشته در حدود 2 هزار هکتار از اراضی کشور با این آفت مبارزه شده است.
علیمراد سرافرازی تاکید کرد: در سه استان سیستان و بلوچستان، هرمزگان و کرمان برای مبارزه با این آفت آماده باش کامل وجود دارد و کار مبارزه نیز به خوبی در حال انجام است.
وی با اشاره به اینکه در 2 هزار هکتار از اراضی برای مبارزه با این آفت سمپاشی صورت گرفته است تاکید کرد: پیش بینی می شود ظرف یک ماه آینده ورود ملخ های صحرایی به کشور ادامه یابد و مبارزه نیز در سطح 700 هزار هکتار از اراضی صورت پذیرد.
سرافرازی خاطر نشان کرد: تاکنون هیچ آسیبی به محصولات کشاروزی ازجانب ملخ ها نرسیده است و با برنامه ریزی های صورت گرفته هیچ دغدغه ای در این جهت برای کشاورزان وجود ندارد.
واردات 12 قلم از سموم تولید داخل ممنوع شد
معاون فنی سازمان حفظ نباتات کشور گفت: برای حمایت از تولید داخل و با بررسی های صورت گرفته واردات 12 قلم از سموم کشاورزی که امکان تولیدشان در داخل کشور فراهم است، ممنوع شد.
وی افزود: امکان تولید این 12 قلم سموم به مقدار نیاز کشاورزان در کشور فراهم است و بر همین اساس واردات این اقلام هیچ توجیهی ندارد.
هیچ کمبودی در تامین سموم کشاورزی وجود ندارد
علیمراد سرافرازی با اشاره به تولید حدود 75 درصد از سموم کشاورزی در داخل کشور گفت: هیچ کمبودی در خصوص تامین انواع سموم کشاورزی وجود ندارد و در این مورد برای کشاورزان هیچ دغدغه ای وجود ندارد چرا که باوجود شرایط تحریم بیش از دو برابر نیاز کشاورزها انواع سموم تامین شده است.
از شرکت های دانش بنیان تولید نهاده های کشاورزی حمایت ویژه می شود
معاون فنی سازمان حفظ نباتات گفت: براساس تفاهم نامه اخیر که میان سازمان حفظ نباتات کشور و معاونت علمی ریاست جمهوری به امضاء رسیده مقرر گشته است که از شرکت های دانش بنیان که در عرصه تولید نهاده های کشاورزی فعالیت دارند حمایت ویژه شود.
وی افزود: فرآیند ثبت این شرکت ها که معمولا زمان طولانی می برد، تسریع و همچنین تخفیف های ویژه ای در هزینه های ثبت این شرکت ها اعمال می شود.