پخش زنده
امروز: -
پایان آذر آخرین مهلت بخشودگی جرایم قابل بخشش مالیاتی در خراسان جنوبی است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان جنوبی، مدیرکل امور مالیاتی استان گفت: بیش از 8هزار نفر بخشودگی جرایم مالیاتی قابل بخشش، درخواست خود را به واحد اجرائیات اداره کل ارائه کردند.
مهدی نباتی افزود: چنانچه مؤدیان مالیاتی شامل اشخاص حقیقی و اشخاص حقوقی غیردولتی نسب به پرداخت مانده بدهی قطعی شده خود (اعم از اصل بدهی و جرایم غیرقابل بخشش) تا پایان آذر اقدام کنند، به عنوان مؤدی خوش حساب تلقی می شوند.
وی گفت: برای مؤدیان واحدهای تولیدی دارای پروانه بهره برداری و پروانه کسب تولیدی از مراجع ذیربط، 96درصد و برای سایر مؤدیان 92درصد، مشمول بخشودگی جرایم قابل بخشش مالیاتی خواهند شد.
مدیرکل امور مالیاتی استان گفت: به کلیه مؤدیان مالیاتی متقاضی برخورداری از این تسهیلات یادآور شود که تا پایان سال و در هر ماه میزان این بخشودگی کاهش می یابد و با توجه به رویکرد سازمان امور مالیاتی کشور برای هدفمندی تسهیلات مالیاتی در سالهای آتی، این بخشودگی وجود نخواهد داشت.
مهدی نباتی افزود: مؤدیان مالیاتی متقاضی استفاده از این تسهیلات در اسرع وقت به ادارات امور مالیاتی محل سکونت خود مراجعه و یا برای کسب اطلاعات بیشتر با سامانه تلفنی 1526 اداره کل امور مالیاتی استان تماس بگیرند.