پخش زنده
امروز: -
وزیر علوم ، تحقیقات و فناوری گفت: دانشگاه فردوسی به جایگاهی از دانش رسیده است که میتواند یاریگر دیگر مراکز علمی کشور باشد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز خراسان رضوی ، منصور غلامی امروز در مراسم بهرهبرداری چند طرح در دانشگاه فردوسی مشهد افزود: این طرح ها پس از اجرا در سطح دانشگاه فردوسی مشهد، میتواند به سطح استانی و سپس کشوری گسترش یابد و با زیرساختهای ملی تطبیق یابد.
وی افزود : دانشگاه فردوسی مشهد بر اساس برنامه راهبردی مشخص و برنامهریزی شده در حال حرکت علمی رو به آینده است تا جایگاه خود را در سطوح ملی و بینالمللی ارتقا دهد.
وزیر علوم گفت: یکی از وظایف وزارت علوم ، هماهنگی بین مراکز علمی کشور است و باید نیروهای جوان به سطح کیفی لازم ارتقاء یابند و نقاط قوت طرحها به دیگر مراکز علمی نیز منتقل میشود.
رئیس دانشگاه فردوسی مشهد نیز در این مراسم ، دانشگاه را محل پرورش فکر، اندیشه و مدیریت راهبردی کشور توصیف کرد و افزود: دستاوردهایی که امروز در دانشگاه فردوسی رونمایی و بهرهبرداری شدند، نرمافزاری و کاربردی هستند.
دکتر محمد کافی افزود: "سامانه مدیریت اطلاعات گردشگری دانشگاه، سامانه مدیریت هوشمند زیرساختهای دانشگاه فردوسی، سامانه بیمه تکمیلی، سامانه امور قراردادها و مناقصات دانشگاه فردوسی" را جمله این طرح ها اعلام کرد .
وی گفت: این سامانههای اطلاعاتی را بومی دانشگاه فردوسی اعلام کرد و افزود: همه اطلاعات از جمله حمل و نقل ، شبکه های آب ، برق ، تلفن و پوشش گیاهی و حتی جانوری محیط دانشگاه فردوسی به صورت لایه لایه در این سامانهها ثبت شده است و میتوان با راهاندازی یک نرمافزار موبایلی همین دادهها را در اختیار دانشجویان قرار داد.
دانشگاه فردوسی مشهد ،سومین مرکز آموزش عالی دیرقدمت ایران پس از دانشگاه های تهران و تبریز در گسترهای ۳۰۰ هکتاری با برخورداری از ۱۳ خوابگاه دانشجویی ، امکانات رفاهی و خدماتی ۲۵ هزار دانشجوی مقاطع کارشناسی و تحصیلات تکمیلی در قالب فعالیت ۱۳ دانشکده و هفت پژوهشکده دارد.