پخش زنده
امروز: -
دانشگاه امیرکبیر یکی از اهداف مهم خود را فعالیت و برنامه ریزی در حوزه هوشمندسازی قرار داده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، آقای دکتر حسین حسینی تودشکی در پنجمین دوره مسابقات هوش مصنوعی دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: موضوع هوشمندسازی و دیجیتالی شدن از مباحث مهم و تأثیرگذار در سالهای آینده به شمار میرود.
وی افزود: دانشگاه صنعتی امیرکبیر در اولویتهای خود به طور خاص بر تحقیق و توسعه در حوزه هوشمند سازی تمرکز دارد.
معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: باتوجه به اینکه در آینده حوزه هوشمند سازی جایگاه خاص خود را در دنیا به دست خواهد آورد بنابراین لازم است در کشور و دانشگاهها در این حوزه به صورت تأثیرگذار برنامه ریزی کرد.
آقای دکتر حسینی تودشکی خاطرنشان کرد: هوشمندسازی و شهر هوشمند یکی از موضوعاتی است که اگر از آن غافل شویم، ۱۰ سال آینده راه رفتن در شهرهای هوشمند برای ما سخت خواهد شد.
وی افزود: هوشمند سازی در آینده موجب ایجاد فرهنگ جدید، شهرسازی جدید و نوع زندگی جدید میشود که باید بتوانیم برای آن برنامه ریزی کنیم.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: از سال ۲۰۱۰ دنیا بر حوزه هوشمند سازی تمرکز داشته است بنابراین باید برای این حوزه برنامه ریزی و سیاست گذاری مشخصی داشته باشیم.
دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه امیرکبیر پیشرو در تدوین برنامه ارشد هوش مصنوعی
رئیس مسابقات هوش مصنوعی دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: نخستین برنامه درسی مقطع کارشناسی ارشد در حوزه هوش مصنوعی کشور در این دانشکده تدوین شده است.
آقای دکتر رضا صفا بخش در پنجمین دوره مسابقات هوش مصنوعی دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی امیرکبیر یکی از دانشکدههای پیشرو در حوزه هوش مصنوعی است.
وی افزود: این دانشکده طی چند دهه فعالیت خود همواره تلاش کرده است که در حوزه هوش مصنوعی برنامه ریزی و فعالیت کند تا این رشته در کشور ارتقا یابد.
رئیس مسابقات هوش مصنوعی دانشگاه صنعتی امیرکبیر تأکید کرد: نخستین برنامه کارشناسی ارشد هوش مصنوعی کشور در این دانشکده نوشته شده است.
آقای دکتر صفابخش ادامه داد: فعالیت دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی امیرکبیر در حوزه هوش مصنوعی بسیار پررنگ بوده است.
وی افزود: یکی فعالیتهای این دانشکده در حوزه هوش مصنوعی برگزاری مسابقات در این زمینه بوده است.
رئیس مسابقات هوش مصنوعی دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: برگزاری این مسابقات نتایج مثبتی در حوزه هوش مصنوعی داشته و همواره برگزار شده است.
آقای دکتر صفابخش اضافه کرد: در این مسابقات سعی شده است تا موضوعات و مسائل واقعی مورد بررسی قرار گیرد.
وی ادامه داد: همچنین سعی کردیم در این مسابقات از صنایع مختلف نیز مشارکت داشته باشند تا براین اساس نیازهای جامعه و صنعت برطرف شود.
رئیس مسابقات هوش مصنوعی دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: امسال سه مسابقه، پیش بینی بازار سهام، چالش بازشناسی چهره و بازشناسایی پلاک مخدوش در دانشکده مهندسی کامپیوتر برگزار شد.