پخش زنده
امروز: -
یک دستگاه آمبولانس اورژانس، بهسازی و با چند کارایی جدید در ناوگان خدمت رسانی اورژانس ۱۱۵ وارد شده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز خراسان رضوی، مدیر امور آمبولانس های مرکز حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه تعمیر و بهسازی آمبولانس های فرسوده یکی از ضرورت ها برای ارائه خدمت به بیماران است ، گفت: نخستین نمونه آمبولانس های بهسازی شده، یک دستگاه آمبولانس مدل فست است که به علت تصادف دچار شکستگی پنل عقب شده بود.
رضوی گفت: کف ساز آمبولانس نیز به طور کل فرسوده شده بود به نحوی که پوسیدگی کف و از بین رفتن پنل ها باعث عدم کارایی این دستگاه شده بود، اما با تعمیر و بهسازی ، این دستگاه به ناوگان آمبولانس های اورژانس ۱۱۵ پیوسته است و خدماتی بیشتر از سایر دستگاه ها نیز به بیماران ارائه می کند.
وی با بیان اینکه به علت کمبود برخی از لوازم ، بهسازی این آمبولانس حدود هشت ماه زمان برد تا پنل ها ساخته شد ، افزود: چراغ سقف آمبولانس و بقیه بخش های الکتریکی آمبولانس در مشهد طراحی شد و مزیت این دستگاه آمبولانس نسبت به سایر دستگاه ها در قابل شستشو بودن کف و بدنه و قفسه ها است.
وی گفت: از مزیت های این آمبولانس می توان به باکس های آن اشاره کرد که براساس نیاز همکاران اورژانس تعبیه شده و یک صندلی همراه نیز به این آمبولانس اضافه شده که در بخش زیرین آن می توان لوازم و تجهیزات را جانمایی کرد.
به گفته وی، در صورت نیاز می توان یک بیمار دیگر با این آمبولانس به مراکز درمانی برد، یعنی همزمان می توان دو بیمار را جابجا کرد.
مدیر امور آمبولانس های مرکز حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: پنلی که برای بورد عقب این دستگاه آمبولانس طراحی شده آنالوگ است در حالی که آمبولانس های قدیمی دیجیتال بوده و مزیت این تغییر در کارایی زیاد و به راحتی قابل تعمیر شدن آن است .
رضوی گفت: اینورتوری که برق ۲۲۰ ولت تولید می کند نیز در آمبولانس تعبیه شده که علاوه بر قدرت بالا، سیستم ایمنی روی آن نصب شده است که اگر اتصالی صورت گیرد به هیچ عنوان حریقی اتفاق نمی افتد و از حوادث بعدی جلوگیری می شود.
وی گفت: پارتیشن بندی برای تجهیزات مورد نیاز تکنسین آمبولانس به نحوی است که به علت نور پردازی تمام تجهیزات قابل رویت و دسترسی هستند ؛ علاوه براین جایی برای دستگاه های اکسیژن تعبیه شده که در صورت نیاز به استفاده همزمان از دو دستگاه اکسیژن در آمبولانس این کار انجام شدنی باشد.
رضوی گفت: هر دستگاه آمبولانس بین ۹۰۰ میلیون تا یک میلیارد و دویست میلیون تومان قیمت دارد اما تعمیر و بهسازی آن حدود ۵۰ میلیون تومان هزینه در برداشت که بسیار باصرفه است؛ در حال حاضر ۳۵ دستگاه آمبولانس نیاز به بازسازی اساسی دارد اما اولویت با بهسازی ۹ دستگاه آمبولانس است.
وی گفت: بعد از شهر تهران و اصفهان ، مشهد سومین شهری است که بهسازی آمبولانس ها را در دستور کار قرار داده است و این آمبولانس بهسازی شده نسبت به آمبولانس های ۳۱۵ علاوه بر قیمت اندک و کارایی بالا ، قابلیت تعمیر بیشتری دارند.