پخش زنده
امروز: -
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها گفت: هفته مکتب انقلاب اسلامی سرآغاز بازگشت جریانهای فکری و اندیشهای و مطالبهگری از دولتها خواهد بود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، حجتالاسلام و المسلمین مصطفی رستمی در نشست خبری مکتب انقلاب اسلامی که در نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها برگزار شد، افزود: ۱۲ آذر روز قانون اساسی جمهوری اسلامی است و در سال ۷۹ یعنی ۱۹ سال پیش مجموعه کارگزاران با مقام معظم رهبری دیدار داشتند که ایشان در آن دیدار به تدوین انقلاب اسلامی پرداختند و اشاراتی به پیروزی انقلاب اسلامی از نوع مردمسالاری و تأسیس نظام اسلامی و موانع و اصول فکری انقلاب اسلامی اشاره داشتند. مقام معظم رهبری در آن سخنان از کرامت انسانی آغاز و به اهداف انقلاب اسلامی و وظایف اصلی حکومت اشاره کردند.
وی ادامه داد: مقام معظم رهبری در آن دیدار ۵ مرحله انقلاب اسلامی تا تمدن اسلامی را عنوان کردند که میتوان به انقلاب اسلامی، تأسیس نظام اسلامی، شکلگیری دولت اسلامی، شکلگیری جامعه اسلامی و رسیدن به تمدن اسلامی اشاره کرد. در واقع ایشان نقشه راه انقلاب اسلامی و مکتب انقلاب اسلامی را تعریف کردند.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها گفت: مکتب انقلاب اسلامی و سخنان مقام معظم رهبری مورد توجه بسیاری از مجموعههای انقلابی و گاهی تشکلهای دانشگاهی قرار گرفته است، اما اظهار تأسف اینکه مورد توجه جریان عمومی کارگزاران انقلاب اسلامی قرار نگرفت. یعنی در دهههایی به برخی از مقاطع به اهداف انقلاب اسلامی نزدیک و در برخی مقاطع دیگر از آن دور بودیم.
حجت الاسلام رستمی تصریح کرد: در دهه اول انقلاب به رغم وجود مشکلات بسیار اما به اهداف انقلاب بسیار نزدیک بودیم. در دهه دوم به دلیل اجرای توسعهای و اهداف تعیین شده از اهداف انقلاب دور بودیم زیرا در این مقطع به قشر محروم و حمایت از مظلومان کمتوجهی شد.
وی افزود: در سال ۷۹ ما نهضت بازگشت به مکتب انقلاب اسلامی را شاهد بودیم و در دهه ۸۰ بازگشت به شعارهای انقلاب در رویکرد دولت دیده شد. در اواخر دهه ۸۰ غفلت و بیتوجهی به مبانی مکتب انقلاب اسلامی شد و با تلاطمهای در حوزه انقلاب اسلامی با آنچه در عمل رخ میداد مواجهیم.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها گفت: ۱۰ جلد کتابی که قرار است روز چهارشنبه رونمایی کنیم حاصل تلاش همکارانمان در بنیاد فرهنگ و اندیشه انقلاب اسلامی است که این کتب روز چهارشنبه ۱۴ آذر در یکی از دانشگاهها رونمایی خواهد شد. اینها آثار ارزشمند و فاخری حول یک سخنرانی راهبردی و تبیین سخنان مقام معظم رهبری از مکتب انقلاب اسلامی است.
حجت الاسلام رستمی افزود: ما این هفته را هفته «مکتب انقلاب اسلامی» نامگذاری کردهایم که امیدواریم بتوانیم پیشنهاد رسمی آن را به مجاری ذیربط و مسؤولان ارائه دهیم تا بهطور رسمی هفته مکتب انقلاب اسلامی در تقویم قرار گیرد.
وی ادامه داد: در هفته مکتب انقلاب اسلامی شاهد برنامههایی همچون بازخوانی سخنرانی، روایتگری تابلوها و اینفوگرافی خواهیم بود. امیدواریم بتوانیم برنامههای قابل توجهی را اجرا کنیم. به هر حال این عمل سرآغاز بازگشت جریانهای فکری و اندیشهای و مطالبهگری از دولتها است. این برنامهها به نوعی جنبه فکری و عملیاتی تحقق بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی است.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها با اشاره به مراسم روز ۱۶ آذر گفت: ۱۶ آذر ماه «نه» بزرگ جریان دانشجویی به کودتاگران و عوامل آن که آمریکا و انگلیس هستند، خواهد بود. حتی در این فضا هم به مکتب انقلاب اسلامی توجه خواهیم داشت و با بازخوانی مکتب انقلاب اسلامی به اهداف ۱۶ آذر توجه داریم و به صورت جزئیتر در این روز موضوعات علمی و صنفی دانشجویان مورد توجه خواهد بود.
رجوع به مکتب انقلاب اسلامی باعث ارتقا و تعالی فرهنگ کشور است
رئیس بنیاد فرهنگ و اندیشه انقلاب اسلامی گفت: رجوع به مکتب انقلاب اسلامی باعث ارتقا و تعالی فرهنگ کشور است که در بیانات امام خمینی و رهبر معظم انقلاب این مطالب دیده میشود.
حجت الاسلام علی ثقفی، در نشست خبری مکتب انقلاب اسلامی که در ساختمان نهاد رهبری در دانشگاهها برگزار شد گفت: گام دوم انقلاب اسلامی به معنای یک شروع مجدد است و جنگ امروز جنگ مکتب الهی با طمع ورزی نظام سلطه است.
وی با اشاره به آغاز هفته مکتب انقلاب اسلامی گفت: این هفته آغاز شده و سخنرانیها و همایشهای متعددی در این خصوص در حال برگزاری است و کتابهایی که در این خصوص تألیف شده رونمایی خواهند شد و رجوع به مکتب انقلاب اسلامی باعث ارتقا و تعالی فرهنگ کشور است که در بیانات امام خمینی و رهبر معظم انقلاب این مطالب دیده میشود.
وی افزود: ۸۶ حلقه گفتگویی در پویش ۱۲ آذر قطعی و کانونهای روایتگری تابلوهای مکتب انقلاب اسلامی ایجاد شده است که درصدد هستیم که تعداد این کانونها به ۵۰ کانون برسانیم.
حجت الاسلام ثقفی تأکید کرد: اکنون در ۸ استان مراسم رونمایی از تألیف کتابها قطعی شده است و در ۶۳ مرکز ۲۹ دانشگاه ۱۹ حوزه علمیه و ۲۵ کانون فرهنگی حلقههای انقلاب اسلامی برگزار میشود.