پخش زنده
امروز: -
در راستای استفاده از کشت زیرپلاستیکی و برای ساماندهی پسماند ها روند اصلاحی در پیش گرفته شود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مرکزی در سومین جلسه کارگروه مدیریت پسماند استان گفت: مسلما پلاستیک تنها پسماند بخش کشاورزی نیست و گستره بسیاری را شامل میشود، اما نکته قابل تامل اینجاست که با چندمکاتبه نمیتوان نسبت به جلوگیری از گسترش پسماندهای کشاورزی بویژه پلاستیک اقدام کرد.
زندیه وکیلی افزود: ساماندهی پسماندهای کشاورزی نیازمند برنامهریزی دقیق است و لازم است ریاست سازمان جهاد کشاورزی استان نسبت به این امر جدیت بیشتری داشته باشد و باید در راستای استفاده از کشت زیرپلاستیکی روند اصلاحی در پیش گرفته شود.
وی در خصوص مدیریت پسماندهای صنعتی در استان مرکزی بیان کرد: سازمان صنعت، معدن و تجارت استان باید به فرآیند تولید پسماند ورود کند و به صورت دقیق مشخص کند که چه واحدهای صنعتی دارای پسماند هستند، چه نوع پسماندی تولید میکنند و تاکنون برای مدیریت این پسماندها چه اقدامات و روندی را انجام میدادهاند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مرکزی با اشاره به تجمیع پسماندهای استان در سه نقطه و تجمیع پسماند شهرستانهای اراک، شازند، فرمهین، کمیجان، آشتیان و خنداب در سایت و محل دفن اراک بیان کرد: این تجمیع یکی از بهترین اقدامات استان در زمینه مدیریت پسماند است و اگر تناژ پسماند در یک منطقه افزایش یافت میتوان اقداماتی چون احداث نیروگاه و تولید برق را به انجام رساند.
زندیه وکیلی به وضعیت پسماند عفونی شهر اراک اشاره کرد و گفت: هنوز پیمانکار بخش خصوصی برای جمعآوری پسماندهای عفونی مطبها و کلینیکهای خصوصی اراک فعالیت خود را آغاز نکرده است و طبق قانون استمرار خدمات، تا زمانی که قرارداد این شرکت پیمانکار منعقد نشده است، شهرداری اراک موظف به جمعآوری این پسماندهاست و در صورت امتناع مورد برخورد قانونی قرار میگیرد.
وی تصریح کرد: هر تولیدکننده پسماند عفونی در صورتی که پسماند خود را بیخطرسازی کرد میتواند آنرا به شهرداری یا شرکت پیمانکار تحویل دهد، اما در صورتی که بی خطرسازی توسط تولیدکننده پسماند انجام نشود، باید پسماند را حتما تحویل شرکت پیمانکار بدهد.