پخش زنده
امروز: -
مدير اطلاع رساني پزشکي و منابع علمي دانشگاه علوم پرشکی مشهد از دسترسی به اطلاعات انواع منابع پایگاه های اطلاعاتی دنیا از طریق سامانه منبع یاب خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان رضوی ، دکتر عبدالرسول رنگرزی اظهار کرد : در سامانه جدید منبعیاب که توسط مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی وزارت بهداشت راه اندازی شده، پژوهشگران میتوانند تمامی اطلاعات مربوط به یک منبع اطلاعات ( مجله، کتاب، گایدلاین و ..) از جمله عنوان، ISSN، ISBN، ناشر، Journal Metrics،، ISI Rankings، Scopus Rankings، طبقه موضوعی، IF، IF Quartile، CiteScoreو H-Index را در پایگاه های اطلاعاتی مانند ISI، Scopus، Embase، Pubmed و ... به صورت یک جا مشاهده کنند.
وی در خصوص کاربردهای متنوع سامانه منبع یاب تصریح کرد: این سامانه یکی از سامانه های دوازده گانه «نظام نوین اطلاعات پژوهش پزشکی ایران» با نام اختصاری "نوپا" است که از طریق درگاه اختصاصی آن به نشانی http://research.ac.ir در دسترس همکاران است و دسترسی به بیش از ۸۰ هزار عنوان منبع اطلاعاتی الکترونیک شامل کتاب، مجله، فيلم و تصاوير آموزشی و ... را فراهم کرده است.
مدير اطلاع رساني پزشکي و منابع علمي دانشگاه علوم پرشکی مشهد، منابع موجود در سامانه منبع یاب را شامل بیش از ۴۰ هزار عنوان مجله الکترونیک و حدود ۴۰ هزار عنوان کتاب الکترونیک شامل منابع موجود در بانک های اطلاعاتی مورد اشتراک دانشگاه های علوم پزشکی کشور و نیز تمامی مجلات نمایه شده در بانک-های اطلاعاتی ISI، PubMed و Scopus عنوان کرد.
دکتر رنگرزی افزود : از دیگر امکانات این پایگاه می توان به امکان جستجوی لغتی و موضوعی و دسترسی به فهرست و اطلاعات مجلات نمایه شده در بانک های اطلاعاتی ISI و Scopus اشاره کرد.
وی خاطر نشان کرد: این سامانه به محققین کمک می کند تا متوجه شوند که یک مجله در کدام یک از این نمایهها قرار دارد و وضعیت مجله از نظر شاخصهای علمسنجی چگونه است و مجله مناسب برای انتشار مقالات خود را پیدا کنند.