افزایش درآمد باغداران با فرآوری کیوی
فرآوری کیوی، درآمد باغداران را ۱۵درصد افزایش میدهد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز مازندران، معاون امور باغی وزیر جهادکشاورزی در حاشیه نخستین جشنواره کیوی مازندران در تنکابن بر ضرورت فراوری و رعایت استانداردها برای صادرات کیوی تاکید کرد و گفت: در صورت رعایت این اصول، درآمد باغداران ۱۵ درصد افزایش خواهد یافت.
طهماسبی افزود: برای ارزآوری بیشتر در بخش صادرات، باید کیویهای ریز و درشت تولیدات باغداران پس از فراوری صادر شود.
وی بهترین اندازه کیوی صادراتی را ۷۰ گرم اعلام کرد و گفت: پس از فرآوری و صادرات کیوی با اندازههای ریز و درشت، نه تنها درآمد باغداران بیشتر خواهد شد، بلکه همه کشاورزان و باغداران به تولید بیشتر این محصول صادراتی تشویق میشوند.
طهماسبی همچنین بر ضرورت بسته بندی مناسب محصولات کیوی برای عرضه در بازار بویژه بازارهای جهانی تاکید کرد و هشدار داد: نباید در این زمینه کوتاهی صورت گیرد.
مازندران به لحاظ برخورداری از شرایط مناسب اقلیمی نظیر خاک با کیفیت و نور کافی خورشید، بیشترین میزان تولید کیوی کشور را در اختیار دارد و از حدود هشت هزار هکتار باغ کیوی کشور، حدود ۶ هزار و ۵۰۰ هکتار آن متعلق با مازندران است.
بر اساس آمارها، باغداران مازندران پارسال ۱۸۰ هزار تن کیوی برداشت کردند و از این مقدار حدود ۹۰ هزار تن به ارزش ۹۰ میلیون دلار به خارج از کشور صادر شد.