پخش زنده
امروز: -
معاون هماهنگ کننده نیروی دریایی از همراهی این نیرو با بیش از ۶ هزار فروند انواع شناورهای تجاری، نفتکش و شیلاتی خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ دریادار حمزه علی کاویانی در برنامه «گفتگوی روز» رادیو گفتگو - ویژه هفتم آذر روز نیروی دریایی در خصوص جایگاه نیروی دریایی جمهوری اسلامی ایران در عرصه منطقهای و بین المللی گفت: تدبیر مقام معظم کل قوا مبنی بر اینکه نیروی دریایی یک نیروی راهبردی است، مسیر ما را به سمت دریاهای آزاد و حضور در شمال اقیانوس هند باز کرد.
معاون هماهنگ کننده نیروی دریایی افزود: امروز نیروی دریایی با توجه به راهبردی بودنش در زمینه تجهیزات، پاکسازی، نوسازی و تامین قطعات، دانش و فناوری تولید شناورها اعم از ناوشکنهای مورد نیاز، زیرسکوهای مورد نیاز و تجهیزات دفاعی مورد نیاز اعم از آرایههای راداری، رهگیری، کشف و انواع سلاح ها، موشک ها، اژدرها و سایر ملزومات نیروی دریایی در سطحی قرار دارد که قابل رقابت با نیروهایی است که در این منطقه حضور دارند و ما امروز در صحنه دریا طی ۱۰ سال اخیر اقتدار خودمان را برای به اهتزاز درآوردن پرچم جمهوری اسلامی ایران در صحنه دریا نشان دادیم.
وی اعلام کرد: هفتم آذر، شصت و چهارمین ناو گروه رزمی اطلاعاتی و عملیاتی نیروی دریایی در دریای سرخ ماموریت خودش را انجام داد و از منافع و منابع جمهوری اسلامی ایران دارد دفاع میکند.
دریادار کاویانی در خصوص راهبرد و ماموریت نیروی دریایی جمهوری اسلامی برای سالهای آینده عنوان کرد: نیروی دریایی با توجه به توسعهای که پیدا کرده، امروز توان اجرای عملیات در دریاهای آزاد را دارد در هر جایی که مملکت ما نیاز بداند و سلسله مراتب و فرمانده کل قوا فرمان بدهند ما اجرای ماموریت میکنیم و این نشان دهنده راهبردی بودن نیروی دریایی در صحنه دریاهای آزاد است.
وی درباره توانمندیهای نیروی دریایی جمهوری اسلامی ایران در ساخت ناوشکنها و زیردریاییها اظهار کرد: در سال ۸۸ که با فرمان فرمانده کل قوا ناوشکن تمام ایرانی «جماران» به نیروی دریایی ملحق شد روندی را در ساخت انواع شناورها طی کردیم و ناوشکن «سهند» را در سال گذشته به نیروی دریایی الحاق کردیم. ناوشکن «دماوند» را هم در دریای شمال الحاق کردیم و امسال نیز ناوشکن تمام ایرانی و مدرن «دنا» به نیروی دریایی الحاق خواهیم کرد.
معاون هماهنگ کننده نیروی دریایی در رابطه با توان نیروی دریایی جمهوری اسلامی ایران در مبارزه و برخورد با دزدان دریایی گفت: در ۱۲ سال اخیر با توجه به پدیده شوم دزدی دریایی که در منطقه اتفاق افتاده و این هم از بهانههای استکبار برای حضور در این منطقه است، ما مستقل وارد صحنه شدیم و از سال ۱۳۸۷ تاکنون بیش از ۶ هزار فروند انواع شناورهای تجاری، نفتکش و شیلاتی را همراهی کردیم و در درخواستهایی که سایر کشورها برای کمک به آنها در مقابله با دزدی دریایی به ما اعلام شده است، کمکهای شایانی را ارائه دادیم.