۵۰درصد نانوائیهای مازندران مازاد بر نیاز مردم
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران گفت: ۵هزار و ۲۰۰نانوائی در استان فعالیت دارند که با توجه به جمعیت، ۵۰درصد واحدهای نانوایی مازاد بر نیاز مردم است.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز مازندران، جعفری در کارگاه آموزشی بهبود کیفیت نان در قائم شهر گفت: در حال حاضر از مجموع ۵هزار و ۲۰۰نانوائی در استان، بیش از ۵۰درصد این نانوائیها الزامی برای ساخت آنها نبوده و مازاد بر نیاز مردم است.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران با اشاره به وجود نانوایی های بیش از حد نیاز در استان از فرماندران خواست از ایجاد نانوائیهای جدید خودداری کنند.
جعفری وجود ۱۹کارخانه آرد را از ظرفیتهای خوب مازندران در تولید گندم و آرد دانست و افزود: ماهانه ۴۰۰هزار تن گندم در مازندران مصرف میشود.
وی با اشاره به اینکه ۱۰۰درصد گندم مورد نیاز کشور از داخل تامین میشود تصریح کرد برای تقویت و بهبود کیفیت گندم و آرد کشور ۲میلیون تن گندم از روسیه وارد کشور خواهد شد.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران افزود: در مرحله نخست، یک میلیون و ۲۰۰هزار تن وارد کشور خواهد شد که ۲۰۰هزار تن آن تا پایان همین ماه از طریق بنادر مازندران وارد استان میشود.
در همایش منطقه ای کارگاه آموزشی بهبود کیفیت نان که با حضور مسئولان و کارشناسان و جمعی از خبازان شهرستاهای ساری، نکا قائم شهر، جویبار، بابل و بابلسر در قائم شهر برگزار شد راهکارها و فرایند صحیح تولید گندم و آرد و پخت و عرضه نان مطلوب و با کیفیت تبیین و مورد بحث و بررسی قرار گرفت.