پخش زنده
امروز: -
نماینده ولی فقیه در گیلان گفت: در موضوع انتخابات، انتخاب صالح را فدای حضور حداکثری نکنیم.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز گیلان؛ آیت الله فلاحتی در همایش هیاتهای نظارت بر انتخابات گیلان با اشاره به لزوم تبلیغ حضور حدکثری مردم در انتخابات گفت: مسئولان مردم را برای انتخاب اصلح نیز تشویق و ترغیب کنند تا انتخاب صالح فدای حضور حداکثری نشود.
وی افزود: از منظر نظام اسلامی کسانی که وارد مجلس شورای اسلامی می شوند باید مؤمن، انقلابی، ولایتمدار، آگاه و دور از قدرت طلبی باشند.
نماینده ولی فقیه در گیلان با بیان اینکه عده ای از این سخن رهبر معظم انقلاب که فرموده اند امور را به جوانان انقلابی بسپارید سوءاستفاده می کنند گفت: این سخن بهانه ای شده برای عده ای تا دست به مهره سازی بزنند و برخی را وارد مجلس کنند که بعدها مشخص می شود برخلاف آرمانهای انقلاب عمل می کنند.
آیت الله فلاحتی در ادامه به وظیفه حساس ناظران انتخابات اشاره کرد و افزود: نظارتها باید شبانه روزی و با حساسیت ویژه باشد.
وی با اشاره به وظایف نمایندگان گفت: متأسفانه برخی نمایندگان در وظایف اصلی خود کم کاری کرده و به جای معطوف شدن در وظیفه اصلی به دنبال عزل و نصب مدیران ادارات مختلف هستند که نتیجه آن مدیریتهای طولانی مدت برخی ادارات به صورت سرپرستی است.
استاندار گیلان هم انتخابات سالم را رکنی اساسی در نمایش قدرت و اقتدار ملی دانست و گفت:برای تحقق سلامت در انتخابات ناظران نقش بسیار مهمی دارند.
ارسلان زارع رفتار ناظران را در افزایش اعتماد عمومی بسیار مؤثر عنوان کرد و افزود: افزایش مشارکت سیاسی سبب ناامیدی دشمنان می شود.
وی با بیان اینکه محور برنامه ریزی و امورات مرتبط با انتخابات قانون است گفت: همه باید به دنبال انتخابات سالم، امن و رقابتی باشیم.
استاندار گیلان از تلاش استانداری در مهیا کردن امکانات برای برگزاری انتخابات خبر داد و گفت: تمامی امکانات سخت افزاری و نرم افزاری را برای برگزاری انتخابات سالم آماده کرده ایم.
رئیس کل دادگستری گیلان نیز اعتماد عمومی به نظام را ثروت کشور دانست و گفت : اگر اعتماد عمومی نباشد جامعه با مشکلات اجتماعی و سیاسی روبرو می شود.
حجت الاسلام والمسلمین خلیلی با تاکید بر اینکه نباید در نظارت ها مصالح مردم را فراموش کرد از آمادگی کامل دستگاه قضا برای مقابله با جرایم انتخاباتی خبر داد.
سردار عبداالله پور فرمانده سپاه قدس گیلان هم به تلاش دشمن برای نفوذ به حاکمیت کشور اشاره کرد و گفت : نظام مردم سالاری دینی یادگار امام راحل است و حفاظت از آن وظیفه ای همگانی است.
رئیس هیات نظارت بر انتخابات گیلان نیز به آمادگی این هیاتها برای برگزاری یازدهمین دوره انتخابات مجلس اشاره کرد و گفت: با برگزاری جلسات و همایش های مختلف برای هیاتهای نظارت بر انتخابات به دنبال برگزاری انتخاباتی سالم هستیم.
حجت الاسلام والمسلمین اشجری افزود: در مسیر برگزاری انتخابات اجازه نخواهیم داد کسانی بخواهند بر خلاف قانون عمل کنند.