پخش زنده
امروز: -
امروز در آئینی از روحانیون خیر در عرصه سلامت قدردانی شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز قم، رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم در این مراسم با اشاره به نقش پررنگ خیرین در ارتقاء سطح بهداشت و درمان جامعه گفت: اولین بیمارستان قم در سال ۱۳۰۸ توسط خیرین ایجاد شد و این مسیر همچنان با قدرت و سرعت توسط دیگر خیرین در حال پیگیری است.
دکتر قدیر به ساخت ۹ مجموعه درمانی در قم به همت خیران اشاره کرد و افزود: ۳۸ پایگاه درمانی و خانه بهداشت، پنج مجموعه آموزشی، ۱۳ پایگاه اورژانس، به همت بلند خیرین در قم ساخته شده و در خدمت همشهریان قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه روحانیون نقش برجستهای در ارائه این خدمات درمانی به مردم داشته اند، گفت: روحانیون همواره منشا خدمات بسیاری در قم بوده اند و از جمله پیشگامان و پیشتازان عرصه سلامت و خدمت رسانی به مردم بوده اند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی در ادامه پیام وزیر بهداشت درمان و آموزشی پزشکی به این همایش را قرائت کرد.
دکتر نمکی در این پیام ضمن قدردانی از خیران سلامت بر پیشتازی روحانیت در این عرصه تاکید کرد و نوشت: گره گشایی از کارها و مشکلات مردم همواره ارزشمند است و فعالیت خیران سلامت دارای منزلتی بالا و با اثرات چشمگیر و فراگیر است.
رئیس مجمع خیرین سلامت استان نیز در این همایش از کمک هزار میلیارد تومانی خیرین سلامت استان در سال جاری خبر داد و افزود: ۱۸۰ خیر سلامت در استان فعالیت میکنند و در سال گذشته نیز بیش از ۶۰۰ میلیارد تومان در این عرصه هزینه کردند.
آل احمد با اشاره به فعالیت دوگانه خیران در ساخت و تجهیز بیمارستانها و همچنین کمک به بیماران ناتوان، گفت: مراجع معظم تقلید، علما و روحانیان همواه نقش پررنگی در این عرصه داشته اند و این خدمات عموما یا به دستور علما انجام شده و یا علما مستقیما وارد این امر خیر شده اند.
رئیس مجمع خیرین سلامت کشور نیز بر هزینه فزاینده بخش بهداشت و درمان اشاره کرد و گفت: باید با اشاعه سبک زندگی ایرانی اسلامی به سمت پیشگیری از بیماریها حرکت کنیم.
شهریاری با اشاره به اینکه چاقی علت بسیاری از بیماریهای حال حاضر جامعه است افزود: میتوان با اصلاح تغذیه جامعه و ترویج غذاهای سنتی زمینه ساز ایجاد سلامت بیش از پیش در جامعه شد.
وی با بیان اینکه قم سالانه پذیرای هزاران زائر از سراسر دنیاست، گفت: میتوان با ارائه خدمات بیشتر و بهتر درمانی به این زوار از این ظرفیت در بخش بهداشت و درمان بیشتر بهره برد.
استاندار قم نیز خیران را محافظان صحت و سلامت جامعه دانست و گفت: خیران پیش از دولت برای خدمت به شهروندان حاضر میشوند و مراجع معظم تقلید همواره در این مسیر پیشگام بوده اند.
سرمست با اشاره به اینکه خیران بخشی از بار مسئولیت دولت در حوزههای خدمت رسانی به شهروندان را به عهده گرفته اند، گفت: روحانیان همواره ملجاء و پناهگاه مردم بوده اند و در عرصه بهداشت و درمان نقش بی بدیلی داشته اند.
وی با تاکید بر لزوم توسعه گردشگری سلامت در استان گفت: باید تلاش کنیم طرحهای بخش سلامت در کوتاهترین زمان ممکن به انجام برسد تا زمینه و امکانات لازم برای خدمت رسانی به افراد بیشتری فراهم شود.
حجت الاسلام و المسلمین ربانی معاون خدمات حوزههای علمیه سراسر کشور نیز در این مراسم خدمت رسانی به مردم را از بهترین مسیرهای عبادت دانست و گفت: روحانیان نقشی اساسی در خدمت رسانی به مردم دارند و مرکز خدمات حوزههای علمیه نیز خود را موظف به گسترش همکاریها با مجمع خیرین سلامت میداند.
در این مراسم همچنین پیام آیت الله مکارم شیرازی به اولین همایش تجلیل و تکریم خیرین روحانیت در عرصه سلامت توسط حجت الاسلام اعتمادی قرائت شد.
در این پیام آمده است: اسلام دینی کامل در تمامی عرصه هاست و سلامت جسم و روان یکی از قلمروهای پرتوان اسلام است.
آیت الله مکارم شیرازی در این پیام بر نقش روحانیت در حفظ سلامت جامعه تاکید کرده و یادآور شد: روحانیت در راه سلامت جسمی و روحی جامعه و نهادینه کردن آن گامهای بلندی برداشته است که این یکی از شاخصههای توسعه پایدار است.