رونق کارگاه سنتی تولید شیره خرما در لارستان
کارگاههای سنتی شیره پزی در لارستان با تولید شیره خرما یا دوشاب رونق دوباره گرفته است.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، با پایان فصل برداشت خرما در لارستان و همزمان با فصل پاییز، کارگاههای سنتی با تولید یک تن شیره خرما یا دوشاب رونقی دوباره گرفته است.
در حالی که بسیاری از تولیدکنندگان خرما در کشور محصول تولیدی خود را به بازارهای مصرف عرضه میکنند تا به صورت خام به فروش برسد، برخی از نخل داران لارستانی، با عرضه محصول تولیدی خود به کارگاه سنتی تولید شیره خرما، رونق دوبارهای به این کارگاهها بخشیدند.. این محصول که همان خواص خرما را داراست، حدود ۲۰۰ سال است که در کارگاههای شیره پزی لارستان تولید میشود و مورد استقبال مردم لارستان و شهرها و استانهای همجوار قرار گرفته است.
در لارستان ۱۰ کارگاه تولیدی شیره خرما فعالیت میکند که با همان شکل سنتی شیره خرما یا دوشاب را تهیه کرده و به فروش میرسانند. شیرهی خرما حاوی فسفر و آهن است که مصرف آن در وعدهی صبحانه باعث فعال شدن سلولهای عصبی و در ضمن مانع ایجاد کم خونی در افراد میشود.
شیره خرما، تسکین دهندهی دردهای رماتیسمی و امراض شریانی و وریدی است.