پخش زنده
امروز: -
۴هزار میلیارد تومان برای پروژههای محرک توسعه در بافت فرسوده اختصاص یافت.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز زنجان؛ معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: 2هزار پروژه با 4هزار میلیارد تومان اعتبار برای ایجاد زیرساختهای توسعه در بافتهای فرسوده در حال اجرا است.
محمد پژمان گفت: در سطح کشور حدود 140هزار هکتار بافت فرسوده شناسایی شده که 5میلیون واحد مسکونی با جمعیت 20میلیون نفری را زیر پوشش قرار داده و اهمیت نوسازی و بهسازی این محیطها را دوچندان میکند.
وی با اشاره به اینکه بهسازی کارآمد این بافتها به دههها زمان نیاز دارد ابراز کرد: نبود استحکام لازم در بافتهای فرسوده، از چالشهای اساسی کشور است و ناپایداری خانهها، ساکنان این ساختمانها را در مواقع بروز حوادث غیرمترقبه تهدید میکند و از دیگر سو، بسیاری از آسیبهای اجتماعی در این بافتها اتفاق میافتد.
معاون وزیر راه و شهرسازی به شتاببخشی به احیا و نوسازی بافتهای فرسوده و ناکارآمد شهری تاکید کرد و گفت: این کار به همافزایی بخش خصوصی و مشارکتهای مردمی نیاز است؛ چراکه حل مشکلات این مناطق تنها با استفاده از درآمدهای دولتی امکانپذیر نیست و مجموعه مدیریت استان با همفکری و ارائه راهکارهای محلی، باید سرمایهگذاران را به اجرای پروژههای محرک توسعه تشویق کنند.
وی با اشاره به اینکه پروژههای محلی نباید ملی شود، عنوان کرد:پروژههای محلی با راهکارهای بومی بازدهی بهتری دارد و باید دانست که همه گرههای کشور با پول نفت باز نمیشود.
معاون وزیر راه و شهرسازی، تعداد پروژههای در حال اجرای کشور در بافتهای فرسوده را 2هزار پروژه برشمرد و گفت: برای اجرای این پروژهها بیش از 4هزار میلیارد تومان هزینه نیاز است تا کمبودهای زیرساختی و زیربنایی برطرف شود.
پژمان با اشاره به اینکه بافتهای قدیمی شناسنامه و هویت مردم و جامعه را در خود جای داده است اظهار کرد: با بهسازی این مناطق به دنبال حذف هویت مردم نیستیم و قصد داریم با بهسازی بناها و کالبد بافت موجود، برای ساکنان سازگاری ایجاد کنیم.