به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز مازندران، پویش مردمی کیفیت محصولات لبنی با حضور جمعی از کارشناسان حوزه صنایع غذایی و دارویی، استاندارد، تولیدکنندگان محصولات لبنی و رسانههای مازندران در شهرستان آمل راه اندازی شد.
نائب رییس انجمن صنایع غذایی و دارویی مازندران گفت: این پویش با هدف آگاهی بخشی به شهروندان و اطلاعات علمی و کاربردی به مصرف کنندگان در حوزه مصرف صنایع غذایی به خصوص لبنیات و دورشدن از باورهای غلط غذایی مردم کلید خورد.
اسماعیل خاتمی مقدم با بیان اینکه هم اکنون حدود ۳۰ درصد تولیدات صنایع غذایی و ۷۰ درصد دیگر خارج از این صنعت در دسترس مردم است، افزود: باورهایی که به واسطه تولیدات صنعتی و تهدید کننده سلامت آنان در میان مردم شکل گرفته باید از میان برداشته شود.
به گفته وی در گام نخست این پویش، حدود ۱۲۰ باور مردم در خصوص ۱۰ گروه صنایع غذایی پرمصرف شناسایی، گردآوری و توسط کارشناسان صنایع غذایی، محققان واستادان دانشگاه مورد بررسی و تجزیه و تحلیل قرار گرفت.
نائب رییس انجمن صنایع غذایی و دارویی مازندران گفت: مواردی که تنها به عنوان باورهای غلط غذایی بوده، شناسایی و کارشناسان حوزه صنعت غذا، نسبت به محتوا سازی مناسب با همان گروه غذایی برای شهروندان اقدام خواهند کرد.
خاتمی مقدم خاطرنشان کرد: پویش باورهای مردمی در کیفیت محصولات لبنی با درخواست و حس نوع دوستی برخی از فعالان حوزه صنعت غذا در راستای افزایش سلامت عمومی شهروندان راه اندازی شده و هدف آن ترویج در میان قشرهای مختلف و دوری از برخی عادتها وباورهای نادرست غذایی شهروندان است.
رییس اداره آموزش اداره کل استاندارد مازندران نیز گفت: ارائه محصولات ارگانیک اساسا یک تبلیغ کذب و فقط با نیت سو استفاده از عدم آگاهی شهروندان است و این شیوه جدید به تبلیغی برای برخی سودجویان تبدیل شده است.
سید رضا حجازیان افزود: در بسیاری از شهرهای مازندران و حتی کشور فروشگاههای متعددی با عناوین ارگانیک با تعریف ۱۰۰ درصد طبیعی و سالم، محصولاتی را عرضه میکنند که هیچگونه راستی آزمایی برای آن وجود ندارد.
وی با بیان اینکه تاکنون تلاشهای زیادی برای اعتماد سازی مردم به محصولات صنعتی تحت نظارت استاندارد انجام شده است، یادآورشد: البته همچنان نشر اطلاعات نادرست سبب شده مردم به سمت صنایع غذایی سالم و با کیفیت کمتر گرایش داشته باشند.