پخش زنده
امروز: -
شرکت دانشبنیان اصفهانی رتبه دوم جایزه انجمن پارکهای علم و فناوری آسیا را به دست آورد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ شرکت دانشبنیان بهین آب زندهرود مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان موفق به کسب رتبه دوم در مسابقه بینالمللی جایزه انجمن پارکهای علم و فناوری آسیا (ASPA Award) شد.
رییس دفتر همکاریهای علمی و بینالمللی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با بیان اینکه این مسابقه میان شرکتهای دانش بنیان مستقر در پارکهای علمی و فناوری قاره آسیا برگزار میشود گفت: این شرکت دانشبنیان را شهرک به دلیل برخورداری از شرایط و شاخصهای لازم برای شرکت در مسابقه جایزه انجمن پارکهای علم و فناوری آسیا، معرفی و موفق به کسب رتبه برتر شد.
مژگان یزدیان پور با بیان اینکه این جایزه در نشست سالانه انجمن پارکهای علم و فناوری آسیا به شرکتهای دانشبنیان برتر مستقر در پارکهای علمی و فناوری این قاره اعطا میشود، افزود: پیش از این 11 شرکت دانش بنیان مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان موفق به کسب جایزه انجمن آسیایی پارکهای علمی (ASPA Award) شدهاند.
وی گفت: از جمله شاخصهای انتخاب شرکت دانشبنیان برتر در این رقابت ، فناوری، میزان صادرات و درآمد آنهاست .
مدیرعامل شرکت بهین آب زندهرود افزود: امسال 27 شرکت دانشبنیان در رقابت جایزه انجمن پارکهای علم و فناوری آسیا شرکت کردند که چهار شرکت از بین آنها برتر شدند.
سعید سامانی افزود: رتبه نخست و جایزه طلایی این رقابت به یک شرکت تایوانی و رتبههای برتر به سه شرکت از اصفهان، روسیه و شیراز رسید.
وی شاخصهای مورد توجه در انتخاب این شرکتها را مدل توسعه و رشد آنها از جمله در صادرات و سطح تحصیل کارکنان، میزان اثرگذاری بر محیط از جمله اجتماع، اقتصاد و محیط زیست و داشتن برنامه آتی دانست و گفت: شرکت متبوع ما در زمینه مطالعات، طراحی و ساخت تجهیزات پایش زیست محیطی فعال است و سامانه گَندزُدایی پیشرفته خود را به کشورهای امارات، اسپانیا و آلمان صادر کرد.
سامانی افزود: انتخاب دو شرکت فناور برتر از ایران در این رقابت با توجه به شرایط و محدودیتهای موجود، دارای ارزش و اهمیت بسیاری است.
مرحله نهایی مسابقه جایزه پارک های علم و فناوری آسیا ۲۵ آبان امسال در تایوان برگزار شد.
شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان بهعنوان نخستین سازمان مؤسس مراکز رشد و پارکهای علم و فناوری در کشور فعالیت اجرایی خود را از سال 1380 با هدف حمایت و هدایت شرکتها و مؤسسات دانشبنیان آغاز کرد و اکنون بیش از 500 شرکت دانشبنیان و واحد فناور با اشتغال بیش از هفت هزار دانشآموخته دانشگاهی در آن مستقر هستند.