به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز مازندران، معاون علمی وفن آوری رییس جمهور ظهر امروز در دیدار با نماینده ولی فقیه در ساری گفت: اقتصاد دانش بنیان براساس زیست بوم استان ها شکل خواهد گرفت.
سورنا ستاری با بیان اینکه در اقتصاد زیر زمینی یا بازار سیاه نیروی انسانی دیده نمی شود، افزود: حمایت از جوانان تحصیل کرده در استان ها می تواند راهکار برون رفت از مشکل باشد.
او به ایجاد زیر ساخت های دانش بنیان در حوزه گردشگری و کشاورزی تاکید کرد و گفت :با حمایت مسئولان استانی از استارت آپ ها و دانش آموختگان نخبه می توان در بخش گردشگری وکشاورزی شاهد شکوفایی اقتصادی بود.
ستاری با بیان اینکه هم اکنون ۴هزار و۷۰۰شرکت دانش بنیان درکشور سالانه ۹۰هزار میلیارد تومان فروش دارند، افزود:سرمایه گذاری برای جوانان نخبه در کشور ارزش افزوده به همراه خواهد داشت.
معاون علمی وفن آوری رییس جمهور گفت: دستیابی ایران به فناوری بیوتکنولوژی،سلول بنیادی و نانو در شرایط سخت تحریم ، نتیجه توجه به اقتصاد داخلی کشور است.
نماینده ولی فقیه در مازندران نیز در این دیدار گفت: هم اکنون خانه نشینی جوانان تحصیل کرده آسیب های فروانی را بدنبال دارد که باید با توجه به اقتصاد درون زا شرایط کسب وکار را برای این قشر مهیا کرد.
حجت الاسلام و المسلمین محمدی لایینی افزود: هم اکنون دهها هزار پایان نامه در دانشگاههای مازندران وجود دارد که بر روی کاغذ مانده وگره ای ازمشکلات استان باز نکرده است.
او با بیان اینکه مردم در حوادث اخیر شایستگی خود را نشان دادند ، گفت: مردم انقلابی با مبارزه سلبی وایجابی پیوند خود را با آرمان های امام، انقلاب و رهبر نشان دادند.
نماینده ولی فقیه در مازندران خواستار توجه مسئولان به ظرفیت های پربار استان برای رفع مشکلات مردم شد.
همچنین ساختمان نوآوری پارک علم و فناوری عادله فکوری پارک علم و فناوری مازندران با حضور سورنا ستاری معاون علمی وفن آوری رییس جمهور افتتاح شد.
تا آنجاکه ما میدانیم در سایر کشورها اقتصاد دانش بنیان یعنی مثلا شرکت سونی اریکسون میاد با دوتا دانشگاه صحبت میکنه یا خودش یک دانشگاه و مرکز اموزش تاسیس میکنه بعد بیانه صادر میکنه که هرکسی بتونه فاند یا پذیرش دانشگاه مارو بگیره در همین کمپانی سونی اریکسون مشغول کار میشه این چنین کشوری میتونه ادعا کنه که اقتصاد دانش بنیان داره . نه اینکه در ایران شما با کنکور وارد دانشگاه بشید بعد طی فرایندی یک مدرک بگیرید و دنابل کار بگردید بعد اخرش در یک حیطه دیگه مشغول کار شوید این اسمش اقتصاد دانش بنیان نیست . برای اقتصاد دانش بنیان داشتن نیاز به سیاست گذاری است که مقدمه آن همین وزارت علوم می باشد . صنعت باید دانشگاه ایجاد کنه چون شرکت نیاز به متخصص داره نه اینکه دانشگاه شرکت تاسیس کنه ! دانشگاه که نیازی به تولید نداره . متاسفانه در سال 92 در مبحث ثبت اختراعات که این قوانین تصویب شده یا نمایندگان ان زمان هیئت علمی بودند یا با دانشگاه ها رابطه مستقیم داشتند چون از نظر مبانی اسلام خود اختراع یک دارایی است و نه یک فعالیت علمی !