به گزارش
خبرگزاری صدا وسیما مرکز کهگیلویه وبویراحمد، معاون وزیرتعاون کار و رفاه اجتماعی و رییس سازمان فنی و حرفهای کشور در جلسه شورای مهارت این استان گفت: باید مهارتها براساس تکنولوژی و نیاز روز بازار بازنگری شود تا توان و ظرفیت دانشگاهها را با آموزشهای مهارتی بالا ببریم.
آقای هاشمی افزود: تفاهم نامهای با آموزش وپرورش منعقد شده و براساس آن هیچ دانش آموزی در مقاطع اول و دوم متوسطه بدون گواهی مهارت از مدرسه فارغ التحصیل نمیشود.
وی با اشاره به اینکه ۱۲ هزار آموزشگاه آزاد در کشور به مردم آموزشهای فنی وحرفهای ارایه میدهند گفت: یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار برای اشتغال روستاییان در نظر گرفته شده که فرصت خوبی برای جمعیت ۴۷ درصدی روستایی کهگیلویه وبویراحمد است.
رییس سازمان فنی وحرفهای کشور ادامه داد: بیش از ۵ هزار حرفه در رشتههای مختلف آماده جذب افراد جویای کار و هنرجو است که مرتبط با قابلیت هراستان ارائه میشود.
هاشمی از تدوین سند مهارت برای استان پس از تایید نهایی و بررسی در زمینههای سند آمایش سرزمینی و نقاط قوت و ضعف استان خبر داد و گفت: این سند به ویژه در زمینه توسعه گیاهان دارویی و رغبت روستائیان و فارغ التحصیلان رشتههای کشاورزی، فرصت خوبی فراهم میکند.
کلانتری استاندار نیز در این جلسه گفت: پیشرفت استان در گرو دانایی و کسب مهارتهای بیشتر است که در این زمینه باید اقدامات موثری انجام شود.
سرهنگ انصاری جانشین فرمانده سپاه فتح استان هم از آموزش حدود ۶۰۰ نفر در سپاه فتح انتظامی استان خبر داد و گفت: سپاه فتح استان در زمینه مهارت آموزی در قرارگاه مهارت آموزی از هیچ تلاشی دریغ نمیکند.
مدیرکل فنی وحرفهای استان هم گفت: سند توسعه مهارت استان تهیه شده که در این سند تحلیل محتوای سندهای بالا دستی، طرح آمایش سرزمینی و چشم انداز فنی و حرفهای استان در نظر گرفته شده است.
آقای راد افزود: ۶۸ برنامه با ۱۶ راهبرد در این سند برنامه ریزی شده که برای اجرای آن ۲۸ هزار و ۴۹ نفر ساعت برای مربیان فنی وحرفه باید آموزشهای مناسبی پیش بینی شود.