پخش زنده
امروز: -
استاندار از دانشگاهيان خواست سهم خود را در تصميم سازي هاي استان محقق کنند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، آقاي سرمست صبح امروز در جلسه کارگروه ارتباطات و فناوري اطلاعات که در دانشگاه شهاب دانش قم تشکيل شد گفت: دانشگاهيان از بهترين مشاوران استانداري در تصميم گيري ها هستند از اين جهت انتظار ميرود بتوانند سهم خود را در اين جهت ايفا کنند.
وي با اشاره به تشکيل دفتر ارتباط استانداري با دانشگاه، دانشگاهيان رابه همکاري گسترده تر با اين دفتر دعوت کرد و افزود: با تشکيل 9 گروه کاري در اين دفتر پيوندهايي در اين خصوص برقرار شده اما عزم جدي تر به اين منظور ضروري است.
استاندار ظرفيت هاي بسيار خوب دانشگاههاي دولتي و غير دولتي را در استان مورد توجه قرار داد و خاطرنشان کرد: دانشگاهها با برقراري ارتباط بين خود با دستگاههاي اجرايي و بخش صنعت ميتوانند گامهاي موثري براي حل مشکلات استان بردارند.
آقاي سرمست با اشاره به اينکه باور به علم و فناوري هنوز در دستگاههاي اجرايي و جامعه شکل نگرفته است گفت: به همين دليل بسياري از کارها تکراري است.
وي با تاکيد بر تحقق اقتصاد دانش بنيان در کشور افزود: به علت مشکلات مالي اين مهم هنوز در کشور به طور کامل محقق نشده است اما افزايش ارتباطات بين دانشگاهها و دفتر ارتباط استانداري ميتواند تا حدودي به اين امر کمک کند.
استاندار بر ضرورت آمايش جديد از فضاهاي آموزشي استان تاکيد کرد و گفت: در حال حاضر تناسب منطقي بين فضاهاي آموزشي و امکانات و تعداد دانشجويان دانشگاهها وجود ندارد که بايد اصلاح شود.
آقاي سرمست ضرورت به اشتراک گذاشتن امکانات دانشگاهها با يکديگر را مورد توجه قرار داد و خاطرنشان کرد 31 دانشگاه قم از منابع انساني زيادي برخوردار است اما تا زماني که با يکديگر پيوند نخورند بي فايده است که اين امر در بخش صنعت نيز مشاهده ميشود و بايد در آن تجديد نظر شود.
در اين جلسه آقاي موسوي مدير کل ارتباطات و فناوري اطلاعات استان خواستار همکاري دانشگاهها در ارزش گذاري سهام استارتاپ ها، ارتباط دانشگاه و صنعت در طي دوران تحصيل دانشجويان و همکاري در زمينه اقتصاد ديجيتال و حل مشکل موانع توسعه زيرساخت ها شد.
دکتر کراري رئيس دانشگاه شهاب دانش هم در اين جلسه پيشنهاد کرد: نيازهاي استان به تناسب ماموريت دانشگاهها به آنها واگذار شود تا هرکدام بتوانند سهم خود را محقق کنند.
در اين جلسه تعدادي از اعضاي جلسه پيشنهاداتي که مهمترين آنها توجه ويژه صدا و سيمابه شرکت هاي استارتاپي، لزوم اعتماد به بخش خصوصي و دانشگاهها از سوي دولت، ايجاد ايستگاههاي نوآوري توسط شهرداري، فرهنگ سازي عمومي در دانشگاهها براي دنبال کردن کسب و کارهاي نوين و آمادگي همکاري اداره کل فني و حرفه اي با دانشگاهها بود.