فریبا آیت اللهی با اشاره به اینکه در این باشگاه آموزش های مهارتی و انگیزشی برای دانش آموزان ارائه خواهد شد گفت : 27 جلسه آموزشی در این باشگاه برگزار خواهد شد و امیدوار به تداوم این دوره ها هستیم تا خروجی مناسب و تاثیرگذار را شاهد باشیم.
وی با اشار به اینکه اصلی ترین مشکل، نبود مهارت است اضافه کرد: لازمه پیشرف و توسعه توجه به مهارت افزایی است و این مهم در باشگاه کارآفرنان نوجوان مورد توجه قرار دارد.
مدیرکل کمیته امداد استان یزد هم در این آیین با بیان اینکه در بحث آموزش های اشتغال مدیون سازمان فنی و حرفه ای هستیم اظهار داشت: آموزش مقدمه ای برای ورود به امر اشتغال است که برمبنای توانمندسازی است.
محسن علیزاده با اشاره به اینکه یکی از دغدغه های ما در حوزه اشتغال، آموزش و مهارت افزایی است ادامه داد: با فراگیری مهارت ها در حوزه اشتغال، خانواده ها به استقلال می رسند و می توانند روی پای خود بایستند و از چتر حمایتی کمیته امداد خارج شوند.
وی با اشاره به اینکه یک جامعه پرنشاط مدیون داشتن اشتغال به ویژه کارآفرینی است افزود: کارآفرینان طرح های خوبی در حوزه اشتغال دارند اما دانش آموزان ما با نگاهی به دانشگاه وارد می شوند که انتظار تامین شغل دولتی دارند و نمی توانند یا نمی خواهند از سواد و دانش خود برای کارآفرینی و اشتغال استفاده کنند.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی یزد با بیان اینکه بیکاران استان یزد را فارغ التحصیلان دانشگاهی تشکیل می دهند تصریح کرد: استان یزد الحمدلله وضعیت اشتغال خوبی دارد و به همین دلیل است که مهاجرپذیر است و اینکه بگویند یزد بیکاری بالایی دارد اشتباه است چون فارغ التحصیلان ما اهل انجام هرکاری نیستند آمار بیکاری بالا رفته است.
وی با تاکید بر توجه به کارآفرینی و اشتغالزایی از سوی فارغ التحصیلان اظهار داشت: توجه به آموزش های کارآفرینی و مهارت آموزی از دوران نوجوانی باید آغاز شود و نوجوانان ما کارآفرینی را یادبگیرند و برای خود و دیگران اشتغال ایجاد کنند.