لغو سفر شاهزاده انگلیسی به بحرین
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از لندن؛ شاهزاده اندرو (Andrew )، فرزند سوم ملکه الیزابت دوم، که به علت رسوایی فساد اخلاقی و اتهام تجاوز جنسی به کودکان، این هفته از ایفای وظایف سلطنتی مجبور به کناره گیری شد ، سفرش را به بحرین لغو کرد.
قرار بود شاهزاده انگلیسی روز شنبه برای آنچه که فعالیتهای خیریه نامیده میشود، به بحرین برود، اما در پی رسواییهای اخیر، وی ممکن است برای پاسخگویی به نقشش در رسوایی جنسی جفری اپستین، به آمریکا برود.
اگرچه فرزند ملکه الیزابت دوم، به علت رسوایی دوستی با جفری اپستین، از ایفای وظایف سلطنتی کناره گرفت، درباره نقش وی در شبکه فساد جنسی جفری اپستین، پرسشهای فراوانی در آمریکا و انگلیس مطرح است.
به نوشته دیلی میرور، قرار بود شاهزاده اندرو در نشستی با حضور نمایندگان رژیم بحرین، از جمله شاهزاده سلمان بن حمد بن عیسی آل خلیفه که ثروتش سه میلیارد پوند براورد میشود، شرکت کند. شاهزاده رسوای انگلیسی، از دوستان نزدیک خاندان حاکم بر بحرین است و تصویر وی همراه با شاه بحرین، اوایل سال جاری میلادی منتشر شده بود.
جفری اپستین (Jeffrey Epstein) سرمایهدار یهودی آمریکایی بود که دختران کوچک را برای اقدامات منافی عفت افراد سرشناس فراهم میآورد و خود نیز به سوءاستفادهٔ جنسی از دختران نابالغ متهم شدهبود. پلیس آمریکا اعلام کرد وی در ۱۹ مرداد امسال، در سلولش در زندان متروپولیتن نیویورک خودکشی کرد.
مرگ مشکوک او که محاکمه اش میتوانست چهره بسیاری از افراد سرشناس جهانی و فساد اخلاقی انها را بر ملا کند همچنان بر سر زبانهاست.
اپستین بهعنوان یک فعال اقتصادی با چهرههای سرشناس زیادی آشنا بود و به مسائل مالی آنها آگاهی داشت و به همین علت، در مورد خودکشی او تردیدها و گمانهزنیهایی مطرح است. روزنامه نیویورک پست با استناد به گفتههای یک زندانی پیشین که همبند اپستین بوده، خودکشی یک شخص در آن قسمت از زندان منهتن را غیرممکن دانست. ویرجینیا جوفری دختر جوان و یکی از شاکیان پرونده اپستین، شاهزاده اندرو را متهم کرده که وقتی هنوز به سن قانونی نرسیده بود سه بار به او تجاوز کرده است.
بحرین که بنا به گفته فعالان سیاسی حاکمان آن دوستی نزدیکی با خاندان سلطنتی دارند به تناسب وسعت و جمعیت دارای بیشترین زندانیان سیاسی است.
جلال فیروز نماینده سلب تابعیت شده مردم بحرین گفت:: رژیم آل خلیفه از آغاز نهضت مردم بحرین در بهمن ماه سال ۱۳۹۰ تا کنون به پشتوانه دولتهای غربی و سکوت مجامع بین المللی تا کنون ۳۵۰ نفر از آزادیخواهان و عدالت طلبان بحرینی را به شهادت رسانده است.
رژیم بحرین همچنین در جریان سرکوب و شکنجه افرادی که خواهان برقراری ازادی و دموکراسی در بحرینند
طی هشت سال اخیر هزاران نفر را زخمی یا در جریان سرکوب و شکنجه دچار نقص عضو کرده است که حتی افراد زخمی از بیم بازداشت ترجیح میدهند در خانهها درمان شوند.
رژیم آل خلیفه که از متحدان نزدیک امریکا و انگلیس است همچنین بر اساس امار منتشر شدهی نهادهای حقوق بشری حدود پنج هزار نفر از ازدایخواهان و عدالت طلبان و خانوادههای انان را که در میانشان زنان، نوجوانان، روحانیان، استادان دانشگاه و فعالان حقوق بشر وجود دارند به زندان افکنده است.
به گفته فعالان حقوق بشر بحرینی رژیم ال خلیفه همچنین بیش از ۵۸۰ نفر از جمله شماری از روحانیان و نمایندگان مردم بحرین در مجلس این کشور را از کشور خود محروم و سلب تابعیت کرده است.
فعالان حقوق بشر اعلا م کردند: بی شک آمریکا با گرفتن ثروت مردم منطقه به گونهای از دیکتاتورها حمایت میکند که آنان با اطمینان از پشتیبانی آمریکا به طور بی سابقهای خشونتها و سرکوبهای مردم را افزایش داده اند و این نشان میدهد که دست آمریکا به خون مردم منطقه به ویژه آزادیخواهان و عدالت طلبان آغشته است.
به گفته دکتر زید العیسی کارشناس سیاسی، رژیم بحرین با دادن پایگاههای نظامی به انگلیس و آمریکا و رژیم عربستان و با قرارداد خریدهای نظامی ۴۶۰ میلیارد دلاری، به غرب باج میدهند تا با پشتیبانی آنها در قدرت بمانند.