افزایش ۱۰هزار تُنی تولید ذرت در خواف
حجم برداشت محصول ذرت علوفهای در شهرستان خواف از ۱۵هزار تُن در پارسال به ۲۵هزار تُن در سال زراعی جاری افزایش یافت.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، مدیر جهاد کشاورزی خواف گفت: با آغاز برداشت
ذرت علوفه ای از ابتدای مهر امسال، ۲۵هزار تن محصول ذرت از سطح ۶۲۰هکتار مزرعه زیرکشت در این شهرستان برداشت شد.
رحمان دادپور با اشاره به کشت ۴۶۴هکتاری ذرت علوفه ای پارسال در شهرستان خواف افزود: این شهرستان از مناطق مستعد ذرت علوفه ای در جنوب خراسان رضوی است و محصول برداشت شده علاوه بر این شهرستان به دیگر مناطق همجوار نیز ارسال می شود.
ذرت علوفه ای از محصولات مهمی است که به عنوان خوراک دام به ویژه گاو و گوسفند مورد استفاده قرار می گیرد و کمیت(مقدار علوفه) و کیفیت (درصد پروتئین، نشاسته، مواد معدنی) علوفه آن از اهمیت ویژه ای برخوردار است و گیاه ذرت مواد قندی و نشاسته زیادی دارد و عملکرد علوفه ذرت به ۸۰تا۱۰۰ تن در هکتار می رسد.
شهرستان خواف با ۲۰هزار هکتار کشتزار آبی، ۳۶۰هزار راس دام و ۱۴هزار بهره بردار بخش کشاورزی سالانه ۱۶۰هزار تن محصولات زراعی، باغی و دامی تولید می کند.