پخش زنده
امروز: -
دبیر علمی چهارمین همایش بین المللی کلینیکال انکولوژی از ارائه جدیدترین دستاوردهای علمی در درمان سرطان در این همایش خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی انجمن رادیوتراپی انکولوژی ایران، آقای دکتر منصور انصاری با اشاره به ارائه جدیدترین دستاوردهای علمی در درمان سرطان در چهارمین همایش بین المللی کلینیکال انکولوژی گفت: خوشبختانه کمبودی در بخش داروهای شیمی درمانی و هورمون درمانی نداریم و با همکاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دانشگاههای علوم پزشکی و بخش خصوصی، تجهیزات رادیوتراپی نیز به شکل گستردهای تأمین میشود.
وی درباره برگزاری چهارمین همایش بین المللی کلینیکال انکولوژی و چهاردهمین همایش سالانه کلینیکال آنکولوژی ایران افزود: این همایش با حضور استادان و صاحبنظران برجسته داخلی و خارجی، ۲۷ تا ۲۹ آذر در هتل المپیک تهران برگزار خواهد شد.
دبیر علمی چهارمین همایش بین المللی کلینیکال انکولوژی افزود: جدیدترین دستاوردهای علمی در زمینه درمان سرطان در رشتههای مختلف آنکولوژی به ویژه تومورهایی همچون تومورهای سینه، سر و گردن، تومورهای دستگاه تناسلی زنان و مردان و تومورهای گوارش در این همایش ارائه خواهد شد.
وی گفت: تومور سینه از تومورهای شایع است که در زنان به ویژه در سنین فعال بروز مییابد و این موضوع اهمیت غربالگری (تشخیص زودهنگام) و درمان به موقع این سرطان را آشکار میسازد.
دبیر علمی چهارمین همایش بین المللی کلینیکال انکولوژی افزود: روشهای بروز درمان موضعی همانند جراحی و رادیوتراپی و روشهای سیستمی همچون شیمی درمانی و هورمون درمانی از موضوعاتی است که با حضور استادان در این همایش درباره آن بحث و تبادل نظر خواهد شد.
وی درباره اینکه آیا اکنون بیماران مبتلا به سرطان با کمبود دارو روبرو هستند، گفت: ممکن است گاهی به علت تحریمها و شرایط اقتصادی کشور دچار کمبود مقطعی داروهای سرطان شویم، ولی خوشبختانه با بومی سازی این داروها روز به روز نیاز به خارج از کشور کمتر شده است و بیماران با مشکلات کمتری روبهرو هستند.
آقای انصاری افزود: با وارد شدن شرکتهای دانش بنیان و ایجاد انگیزه برای آنان و با بومی سازی داروها و تجهیزات در این زمینه، وابستگی به خارج بسیار اندک شده است.
دبیر علمی چهارمین همایش بین المللی کلینیکال آنکولوژی و چهاردهمین همایش سالانه کلینیکال انکولوژی درباره دستگاههای رادیوتراپی گفت: خوشبختانه با اقدامات مؤثر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و همکاری مراکز دانشگاهی و بخش خصوصی، به زودی بسیاری از شهرهای بزرگ کشور مجهز به دستگاههای رادیوتراپی پیشرفته میشوند و نیاز به سفر بیماران را به شهرهای خیلی دور و استانهای مجاور برای دستیابی به خدمات درمانی مناسب در حوزه سرطان بسیار کاهش میدهد.