مهدی غضنفری در مصاحبه اختصاصی با
خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما در اولین همایش ملی حکمرانی که امروز در دانشگاه عالی دفاع ملی برگزار میشود، گفت: اولین همایش ملی حکمرانی شامل چهار محور اصلی توصیف و تحلیل حکمرانی در گام اول انقلاب اسلامی، تبیین نظری حکمرانی اسلامی، الزامات تحقق گام دوم انقلاب اسلامی و آموزش و ترویج حکمرانی است و ۱۴ هدف فرعی نیز برای آن پیشبینی شده است.
وی با اشاره به اینکه الزامات تحقق گام دوم انقلاب از منظر سیاسی، فرهنگی و سیاسی، قانون و قضا، نهاد و ساختار، اقتصاد، بعد دفاعی ـ امنیتی، علمی و فناوری در این همایش بررسی میشود، گفت: حکمرانی در جهان مفهومی جدید و نوپاست، اما مفهوم حکمرانی در کشور ما ادبیات مدونی ندارد؛ لذا یکی از اهداف همایش تأمین ادبیات برای آموزش حکمرانی است.
دبیر همایش حکمرانی اسلامی گفت: برای این همایش ۱۵۰ مقاله ارسال و ۱۳۰ مقاله پذیرفته شد که از مقالات برتر در تدوین کتب آموزشی حکمرانی اسلامی بهره میگیریم.
وی با اشاره به اینکه درباره بیانیه گام دوم و دستاوردهای نظام حکومتی الگو، کارگاهی نیز پیشبینی شده است، گفت: برای برگزاری این همایش ۱۳ نشست تخصصی (پنل) در نظر گرفته شده که از جمله میتوان به نشست حکمرانی اطلاعات مکانی و آمایش سرزمینی، ورزش و امور جوانان، حکمرانی در مناطق آزاد تجاری و صنعتی، آموزش حکمرانی، شاخصهای کارگزاران در جمهوری اسلامی، راهبردهای حکمرانی و مبانی نظری حکمرانی اشاره کرد.
وی با اشاره به شکل گیری مدرسه حکمرانی شهید بهشتی گفت: کارکرد این مدرسه با دانشکدههای مدیریت کاملا متفاوت است و کار آن ساختن و پرورش حکمرانان آینده کشور است تا با بهره گیری از تجارب گذشته گام دوم انقلاب با قدرت برداشته شود.
آقای غضنفری درباره سخنرانان افتتاحیه و اختامیه همایش نیز گفت: در مراسم افتتاحیه، رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی و رئیس ستاد کل نیروهای مسلح سخنرانی خواهند کرد.
وی درباره دستگاههای همکار در این همایش نیز تصریح کرد: متناسب با ماهیت همایش از همه دستگاههای حکومتی برای همکاری فعال دعوت کردیم و ۱۳ دستگاه در اولین همایش ملی حکمرانی همکاری میکنند.
غضنفری خاطرنشان کرد: این همایش تلاش کرده است با بهره گیری از تجارب گام نخست انقلاب آوردهای برای نسلهای بعدی حکمرانان در نظام جمهوری اسلامی ایران داشته باشد تا در مسیر گام دوم بهتر و سریعتر پیش بروند.