به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما، محققان علوم پزشکی در ایالت پنسیلوانیا در آمریکا اعلام کردند مصرف روزانه یک عدد میوه آووکادو به کاهش کلسترول بد یا LDL بدن کمک میکند.
بر اساس تحقیق این دانشمندان که نتایج آن در شماره اخیر نشریه Nutrition تغذیه منتشر شد آووکادو میزان لوتئین بدن را تا ۶۸ درصد بالا میبرد که نوعی آنتی اکسیدان برای سلامت قلب و عروق است.
یک عدد آووکادو حدود نیمی از فیبر لازم روزانه بدن برای مقابله با بیماری قلبی را تامین میکند.
در این مطالعه، منظور از چربی بد، همان ال دی ال اکسید شده و همچنین ذرات فشرده شده ال دی ال است که هر دو به طور جدی، بر افزایش میزان تصلب شرایین موثرند و ساخته شدن پلاکهای عروقی را در داخل سرخرگهای بدن افزایش میدهند که مقدمهای برای حملات قلبی یا سکته مغزی است.
محققان پنسیلوانیایی تعداد ۴۵ فرد چاق یا مبتلا به اضافه وزن را که بین ۲۱ تا ۷۰ سال داشتند مورد مطالعه قرار دادند و آنها را ابتدا به مدت دو هفته و سپس برای ۱۵ هفته بررسی کردند.
دکتر کریس اترتون میگوید: با اینکه همه انواع ال دی ال، چربی بد محسوب میشوند، ولی ال دی ال فشرده، بسیار خطرناکتر است؛ و این مطالعه نشان میدهد مصرف کنندگان روزانه آووکادو میزان ذرات اکسید شده ال دی ال بدنشان کمتر است.
همین تیم از محققان همچنین در سال ۲۰۱۵ با انتشار مقالهای در نشریه انجمن قلب آمریکا اعلام کردند مصرف روزانه آووکادو سطوح خونی الای ال یا همان کلسترول بد را تا ۱۳/۵ درصد کاهش میدهد.
یک آووکادو حاوی ۱۳ گرم فیبر است که تقریبا نیمی از ۲۵ تا ۳۰ گرم فیبر لازم روزانه را تامین میکند.
مصرف فیبر در وعدههای غذایی روزانه، راهی مناسب برای بهبود سطوح کلسترول خون و کاهش میزان خطر حملات قلبی، سکته مغزی یا دیابت است.
همچنین هر آووکادو حاوی ۹۷۵ میلی گرم پتاسیم است که برای با حدود یک سوم میزان پتاسیم لازم روزانه است. پتاسیم، الکترولیتی لازم برای حفظ کارکرد مناسب قلبی است و سطوح پایین این الکترولیت، با افزایش فشار خون، بیماری قلبی و سکتههای مغزی همراه است.