به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی «ایثار»، عادل مهری با اشاره به بهرهبرداری از ظرفیت نخبگان شاهد و ایثارگر برای راهاندازی مرکز نوآوری و شکوفایی، یکی از مهمترین برنامههای دفتر دانشپژوهان و تشکلهای شاهد و ایثارگر را تربیت نیروی انسانی متعهد، متخصص و کارآمد در تراز بینالمللی بهوسیله آموزش در حوزههای نگرشی، دانشی و مهارتی برای نخبگان شاهد و ایثارگر عنوان کرد.
وی با بیان اینکه نخبگان شاهد، پرچمداران جامعه ایثارگری هستند، تأکید کرد: استفاده از نظر و پیشنهادهای این عزیزان برای برنامههای آینده و ارائه راهکار برای بهبود بهرهوری در تمامی عرصههای علمی و فرهنگی، ضروری است.
آقای مهری با تاکید به اهمیت نقش شرکتهای دانشبنیان در ایجاد اشتغال، اظهار داشت: دفتر دانشپژوهان و تشکلهای شاهد و ایثارگر برای طرحهای نخبگان شاهد و ایثارگری که رویکرد اشتغال و کارآفرینی دارند، مجموعه استارتاپها و شرکتهای دانشبنیان را در نظر گرفته است.
مدیرکل دفتر دانشپژوهان و تشکلهای شاهد و ایثارگر با اشاره به پیشبینی برنامههای بلندمدت، میانمدت و کوتاهمدت در راستای اهداف اشتغال و کارآفرینی، گفت: ازجمله برنامههای بلندمدت، بسترسازی مناسب جهت برگزاری برنامهها و پیشبرد اهداف توسط اعضا و نمایندگان استانی است، همچنین برنامههای میانمدت نیز شامل آموزش مهارت و دانش به نمایندگان ستادی و استانی و تقویت مهارت و افزایش توانمندی کارگروههای مرکز میشود.
آقای مهری ادامه داد: تشکیل کمیتههای تخصصی مرکز و دعوت از افراد متخصص و صاحبنظر بهمنظور سیاستگذاری و نحوه ممیزی طرحهای ارائه شده از جمله برنامههای کوتاهمدت در این زمینه است.
وی با اشاره به ظرفیتهای ارزشمند شرکتهای دانشبنیان برای ساماندهی اشتغال ایثارگران و تقویت روحیه خوداتکایی ایثارگران تأکید کرد: اقتصاد دانشبنیان و توجه جدی به آن راه برونرفت از معضل بیکاری است و این دفتر حمایت از شرکتهای دانشبنیان و استارت آپها را در دستور کار دارد.
مهری خاطرنشان کرد: در حوزه استارتاپ یا شرکتهای نوپا که کسبوکار در آن عموماً حول محور فناوری شکلگرفته است و پتانسیل بالایی دارد، ورود نخبگان شاهد و ایثارگر در این عرصه میتواند، فرصتهایی را برای اشتغال سایر ایثارگران فراهم کند و موجب تولید مناسب در شرکتهای دانشبنیان شود.
وی تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران بهشت شرکتهای دانشبنیان است، زیرا هنوز ظرفیتهای خالی زیادی در این حوزه وجود دارد و جوانان نخبه و توانمند کشور میتوانند فعالیتها و اقدامات چشمگیری در این خصوص انجام دهند.
مدیرکل دفتر دانشپژوهان و تشکلهای شاهد و ایثارگر اظهار کرد: تاکنون چندین طرح موردحمایت این مرکز به بنیاد ملی نخبگان معرفیشده است و تعداد بسیاری از ایثارگران دارای تحصیلات عالیه و دانش فنی و تخصصی میتوانند از طرحهای دانشبنیان و استارتاپی استفاده کنند.
آقای مهری درباره چگونگی استفاده از طرحهای نخبگان گفت: این دفتر از تمامی ادارههای بنیاد شهید و امور ایثارگران استانها درخواست کرده است ایثارگران نخبه در حوزه دانشبنیان را به این دفتر معرفی کنند تا در ردههای مختلف آموزشهای لازم برای آنها در نظر گرفته شود.
مدیرکل دفتر دانشپژوهان و تشکلهای شاهد و ایثارگر در پایان خاطرنشان کرد: نخبگان و ایثارگران میتوانند بهروزترین مطالب در حوزه فعالیتهای شرکتهای دانشبنیان را در بخش استارتاپهای سایت مرکز دانشپژوهان و تشکلهای شاهد و ایثارگر www.mdpt.ir دریافت کنند.