ارتقا دو عضو هیات علمی دانشگاه آزاد یاسوج به مرتبه علمی دانشیاری
دو عضو هیات علمی گروه مهندسی صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج از مرتبه علمی استادیاری به دانشیاری ارتقا یافتند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، محسن رادی و صدیقه امیری دارای مدرک دکتری در رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی بوده و سوابقی همچون مدیرگروه رشته مهندسی صنایع غذایی و مدیر مرکز رشد واحد یاسوج را در کارنامه خود دارند.
در حکم رئیس دانشگاه در راستای ارتقای مرتبه علمی محسن رادی و صدیقه امیری آمده است: امید است در مرتبه جدید نیز با تأییدات خدواند تبارک و تعالی، منشاء خدمات بهتر و ارزشمندی به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و دانشجویان عزیز بوده و در توسعه علم و دانش گام های مؤثرتری بردارید.