پخش زنده
امروز: -
زلزله بامداد جمعه باعث هراس مردم در شهرهای اردبیل و مشگینشهر شده و 32 نفر به خاطر مصدومیت هنگام فرار از منزل و استرس به بیمارستانهای این شهرستانها مراجعه کردند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز اردبیل، رئیس مدیریت درمان و فوریتهای پزشکی استان اردبیل دقایقی پیش با اعلام این خبر گفت: از این تعداد 4 نفر در مشگین شهر و3 نفر در اردبیل به علت شکستگی دست و پا بستری هستند و مابقی افراد بصورت سرپایی مداوا و ترخیص شده اند.
دکتر غریبانی افزود: اغلب آسیبدیدگان و مصدومان مراجعه کننده به بیمارستان دچار ضربه وشکستگی و آسیب دیدن دست و پا و برخی نیز دچار ترس و استرس شده بودند.
زلزله ۵.۹ ریشتری شهر «تَرْک» در استان آذربایجان شرقی، استانهای آذربایجان غربی، گیلان، زنجان و اردبیل را هم لرزاند.
این زلزله ساعت ۲ و ۱۷ دقیقه و ۳ ثانیه بامداد امروز (جمعه) در حوالی ترک در استان آذربایجان شرقی بوقوع پیوست.
مرکز لرزه نگاری دانشگاه تهران اعلام کرد: این زلزله در عمق ۸ کیلومتری زمین به وقوع پیوست.