پخش زنده
امروز: -
از منظر نهج البلاغه مدیریت، هدایت انسانها بسوی اهدافی والا و مشخص در سیستمی منظم و متعامل است که بر پایه تعالی و کرامت انسانی استوار است و مبتنی بر ارزش های مطلق و ثابتی است، سیستمی که در آن تصمیم گیری ها با تدبیر و فراست انجام می گیرد.
پژوهش خبری صدا وسیما: از جمله دغدغه های امروز در کشور، صیانت از فرهنگ و مدیریت فرهنگی است. آنچه مسلم است شاه کلید سیطرۀ بر یک ملت تسلط بر اذهان و تغییر در افکار و اندیشه و اعتقاد و فرهنگ آن ملت است. امروزه کشور ما که از پیشینه غنی ملی و مذهبی برخوردار است؛ با تهاجم استکبار فرهنگی و رسانه ای گسترده مواجه است. بدیهی است ویژگی های مدیریت فرهنگی در کشوری که اکثریت آن مسلمان و شیعه هستند ضمن به کار بستن همه اصول شناخته شده عقلانی مدیریت می بایست برگرفته از معارف دینی و سیره ائمه علیهم السلام باشد. بدون تردید، روش درست در به کار گرفتن آنها از سوی فرهنگ بانان و فرهنگ سازان، موجب پیشبرد و توسعه این حرکت خواهد شد. مدیریت فرهنگ جامعه در چنین شرایطی از مولفه های محکمی باید برخوردار باشد.
در این گزارش با نگاهی به کتاب ارزشمند نهج البلاغه سعی شده است تا گوشه ای از اصول مدیریت فرهنگی را با رویکردی اسلامی بیان کنیم.
متن کامل این مطلب در اینجا قابل دریافت است.