به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر، تورج دهقانی افزود: نباید طرحها به علت در دسترس نبودن تجهیزات و کالاها متوقف شوند؛ اگر میتوانیم تجهیزی را در درون کشور تولید کنیم نباید لحظه ای برای انجام این کار درنگ کرد.
وی با تاکید بر اینکه باید متخصصان را در جریان نیازهایمان بگذاریم و به آنان اعتماد کنیم و فرصت دهیم تا تجهیزات را در داخل کشور تولید کنند گفت: طرح خط لوله گوره- جاسک با اتکا به همین توان داخلی پیش می رود.
دهقانی با یادآوری اینکه طرح خط لوله انتقال نفت خام به پایانه جاسک، طرحی عظیم، ملی و راهبردی بوده و با عوامل متعددی مواجه است، افزود: نباید با ایجاد بروکراسیهای اضافی بر محدودیتهای این طرح بیفزاییم بلکه باید تا جای ممکن موانع را از سر راه برداریم.
مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه نفت گفت: ما با دغدغههای مشاوران، تامین کنندگان تجهیزات و پیمانکاران بیگانه نبوده و تلاش میکنیم تا راه حلهای مناسبی در زمان کوتاه پیدا کنیم.
دهقانی افزود: هر پیمانکار یا سازنده، حلقهای از زنجیره این طرح مهم است و جدا از شرح وظایف قراردادی، تعهدی ملی همسو با کاهش هزینههای مقاومت در برابر اقدامهای ظالمانه دشمنان این مرز و بوم را بر دوش دارد.
مجری طرح انتقال نفت خام گوره به جاسک هم گفت: در طرح انتقال نفت خام از گوره به جاسک، تکلیف شده است که پیمانکاران نیروی انسانی بومی را به کار گیرند.
محمد سقایی افزود: با ساخت لوله های مخصوص انتقال نفت ترش و پمپ ها در داخل كشور توانستیم به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص حمایت از تولید داخل و رونق تولید لبیک بگوییم.
طرح ساخت خط لوله هزار و صد کیلومتری برای انتقال روزانه یک میلیون بشکه نفت خام از پایانه نفتي گوره در شمال غرب استان بوشهر به غرب منطقه جاسك در ساحل درياي عمان در دست اجراست.
از اهداف اجرای این طرح انتقال نفت خام سبک و سنگین صادراتی و فوق سنگین حوزه غرب کارون برای ذخیره سازی و صادرات است.