به گزارش
خبرگزاري صداوسيما؛ مركز كيش، سید جواد قوامی نژاد، گفت: اگر نگاه ما به حوزه تعلیم و تربیت در آموزش و پرورش یک نگاه اقتصادی باشد در واقع به حق مشارکت ظلم کرده ایم و ذات انسان به گونه ای خلق شده که با مشارکت، تربیت محقق می شود.
قوامی نژاد با بیان اینکه آموزش و پرورش جزیره کیش در حوزه تعلیم و تربیت نیازمند افکار بلند و متعالی است افزود: کسانی که حس مشارکت جویی و مشارکت پذیری را در حوزه تربیت دارند می توانند در موفقیت دانش آموزان امروز نقش بسزایی ایفا کنند و لذت مدرسه رفتن، کتاب خواندن را در دانش آموزان تقویت کنند و این مهم با مشارکت و تعاون محقق خواهد شد.
وی افزود: تعلیم و تربیت خدمتی است که با مشارکت گروه های مختلف جامعه در آموزش و پرورش جزیره کیش محقق می شود.
رییس اداره آموزش و پرورش جزیره کیش گفت: آنچه را که دیروز در مدارس بوده امروز در جامعه مشاهده می کنیم و آنچه را که امروز در مدارس ما است در آینده جامعه نمایان خواهد شد پس بنابراین توجه ویژه ای را باید به مدارس داشته باشیم.
وی ادامه داد: طبق آمارهای ارائه شده بر اساس سرانه دانش آموزی، معلمان جزیره کیش بیش از 25 درصد میانگین استان هرمزگان انرژی تعلیم و تربیت دانش آموزان را بر عهده دارند که این موضوع بر کیفیت آموزشی نیز تاثیر گذار است.
قوامی نژاد، فضای آموزشی آموزش و پرورش کیش را با چهار و نیم مترمربع به ازای هر دانش آموز، یکی از پایین ترین فضاهای آموزشی در کشور معرفی کرد و افزود: در استان یزد به ازای هر دانش آموز، هشت و سه دهم مترمربع فضای آموزشی وجود دارد و در استان هرمزگان پنج و هفت دهم مترمربع است
رییس اداره آموزش و پرورش جزیره کیش تاکید کرد: تراکم دانش آموز در استان هرمزگان حدود 24 نفر و در جزیره کیش حدود 32 نفر است و این نشان دهنده این است که هر کدام از معلمان جزیره کیش 25 درصد بیشتر از میانگین استان، زحمت اداره تعلیم و تربیت دانش آموزان را بر عهده دارند.
وی افزود : با توجه به سرانه دانش آموزی کیش، باید بیش از 9 مدرسه نوساز در سال جاری در این جزیره ساخته شود تا در راستای افزایش کیفیت آموزش گام برداریم.
آیین آغاز به کار موسسه خیریه، مردم نهاد و غیرانتفاعی به نام "مدرسه زندگی دیپلمات کیش در جزيره كيش با حضور مسئولان منطقه آزاد ومعاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان هرمزگان برگزار شد.