مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابل پیشبینی کرد : امسال بیش از ۱۲ هزار تن کیوی در باغهای این شهرستان تولید شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مازندران ، سیداحمد طاهری با اشاره به کشت کیوی در ۵۱۳ هکتار باغهای شهرستان بابل گفت : با آغاز کار برداشت این محصول کیوی از باغهای شهرستان ، ۱۲ هزار و ۸۴۳ تن کیوی تولید و به بازار مصرف عرضه خواهد شد. مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابل افزود: بهترین روش برای نگهداری این محصول، قراردادن آن هنگام خرید میان انگشتان دست بوده، و در صورت فشار جزئی و احساس نرمی در دستان، میبایستی از خرید آن خودداری کرد. طاهری گفت : این میوه را میتوان در دمای اتاق نگهداری و به مدت چند روز ذخیره کرده و هرگز آن را در کنار سیب، گلابی و سیب زمینی به دلیل متصاعد شدن گاز این میوهها و رشد بیش از اندازه کیوی قرار نگرفته و فقط در صورت نارس بودن آن تا زمان رسیدن در کنار میوههای ذکر شده قرار گیرد. کیوی سرشار از ویتامینهای سی، پتاسیم آ، ایی، کلسیم، آهن و اسید فولیک بوده و یک عدد آن به طور متوسط، دارای ۴۶ کالری انرژی است. همچنین سیستم حفاظتی بدن را تقویت و از بروز سرطان جلوگیری میکند.