پخش زنده
امروز: -
مصرف غذاهای فراوری شده ، آفت کش ها و غیره از جمله عواملی هستند که نسل به نسل از هوش انسان می کاهند.
به گزارش واحد مرکزی خبر، تحقیقات دکتر جرالد کرابتری ، متخصص ژنتیک دانشگاه استنفورد در ایالت کالیفرنیا نشان می دهد ، حدود ده درصد ژن های انسان در عملکرد ذهنی نقش دارند، در هر نسل ، دهها جهش ژنتیکی در ژنوم ها ایجاد می شود و این جهش ها به ویژه ممکن است هوش را تحت تاثیر قرار دهد و به این ترتیب ، انسان ها بیش از پیش ، به طور اجتناب ناپذیری کم هوش تر می شوند.
به نوشته پایگاه اینترنتی فرانسوی زبان تاپ سانته ، اما ژنوم ها تنها عامل نیستند ، بلکه شرایط زندگی و تغذیه نیز تاثیری منفی بر توانایی ذهنی انسان دارند.
به عنوان مثال فلوئور این ماده معدنی که به طور طبیعی در آب آشامیدنی وجود دارد ، در مقدار کم از پوسیدگی دندان ها جلوگیری می کند ؛ اما به گفته محققان دانشگاه هاروارد ، هر چه مقدار آن بیشتر باشد ، تاثیر منفی بیشتری در ضریب هوشی (IQ) کودکان دارد.
نتایج مطالعات این دانشمندان که در مجله آمریکایی «چشم اندازهای سلامت محیطی» منتشر شده است ، تأیید می کند قرار گرفتن در معرض عنصر فلوئور ، تاثیراتی منفی بر رشد دستگاه عصبی کودکان دارد.
علاوه بر فلوئور ، شربت غلیظ گلوکز- فروکتوز (مخلوط فراوری شده گلوکز و فروکتوز یا HFS) که در بیشتر محصولات فرآوری شده وجود دارد ، نیز ممکن است از جمله عوامل کاهش دهنده ضریب هوشی به شمار رود.
محققان انگلیسی در تحقیقات خود به این نتیجه رسیده اند که کودکان سه ساله ای که به طور مرتب از این نوع فراورده ها مصرف می کنند ، طی پنج سال آینده ضریب هوشی شان کاهش می یابد.
در مقابل ، کودکانی که رژیم غذایی متعادل تر و سرشار از میوه ها و سبزیجات دارند ، ضریب هوشی شان طی سه سال افزایش می یابد.
در پایان ، براساس تحقیق دیگری که در دانشکده بهداشت عمومی میل من ، در دانشگاه کلمبیا صورت گرفته است ، برخی آفت کش ها که وارد زنجیره غذایی ما شده اند ، به رشد ذهنی و رشد روانی - حرکتی کودکان آسیب می زند.