در رزمایش سراسری مولدهای برق اضطراری
الزام نصب ژنراتور برق اضطراری در مراکز حساس
رئیس سازمان پدافند غیر عامل کشور: با توجه به اهمیت تاب آوری مراکز حساس در شرایط بحرانی نصب ژنراتورهای برق اضطراری در این مراکز الزامی است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا وسیما؛ سردار غلامرضا جلالی در هشتمین رزمایش سراسری آماده به کاری مولدهای برق اضطراری پس از اجرای سراسری این رزمایش با رمز یا صاحب الزمان (عج) افزود: با توجه به اهمیت حفظ تاب آوری مراکز حساس و زیرساختها قصد داریم الزام استفاده از ژنراتورهای برق اضطراری را در دستگاههای حساس و حیاتی از طریق ارائه لایحه و یا طرح به تصویب برسانیم.
وی گفت: البته در شرایط بحران فقط نصب این تجهیزات کافی نیست و موضوع مهم استفاده بموقع ودر زمان استاندارد از ژنراتورهاست.
رئیس سازمان پدافند غیر عامل کشور ادامه داد: استفاده از ژنراتورها در زمان اوج مصرف برق به مدیریت شبکه سراسری کمک میکند تا فشار کمتری به آن وارد شود بنابراین ما امیدواریم دستگاههای مختلف اجرایی کمک به مدیریت برق را در اولویت فعالیتهای خود قرار دهند.
جلالی با اشاره به موفقیت آمیز بودن اجرای این رزمایش در مراکز حساس که برق آنها بدون اطلاع قبلی قطع شده است افزود: هشتمین دوره این رزمایش نیز امسال برگزارشد و اقدامات مناسب دستگاههای اجرایی و شرکت توانیز نشان از آمادگی قابل قبول این دستگاه هاست.
متولی زاده، مدیرعامل شرکت توانیر
گستردگی شبکه برق ایران معادل ۲۵ دور کره زمین
مدیرعامل شرکت توانیر: گستردگی شبکه برق معادل ۲۵ دور کره زمین است که این موضوع شبکه را مستعد آسیب کرده است.
محمد حسن متولی زاده در هشتمین رزمایش سراسری آماده به کاری مولدهای برق اضطراری افزود: با توجه به آسیب پذیربودن شبکه برق کشور کارکنان صنعت برق کشور در همه حال آماده خدمات رسانی هستند.
وی با بیان اینکه در حادثه سیلاب ابتدای سال اولین خدمتی که به دست مردم رسید برق بود گفت: با اینکه تابستان امسال گرم ترین تابستان ۵۰ سال گذشته بود ما توانستیم بدون خاموشی برنامه ریزی شده از زمان اوج مصرف گذر کنیم.
مدیرعامل شرکت توانیر با اشاره به نیاز کشورهای همسایه به برق تولیدی در کشور ما ادامه داد: تابستان امسال علاوه بر تامین برق کشور شاهد افزایش ۸۰ درصدی میزان صادرات برق به دیگر کشورها بودیم.
متولی زاده با تاکید بر ضرورت افزایش آمادگی مشترکین برق بخصوص در مراکز حساس افزود: امروز بصورت آزمایشی برق تعدادی از مراکز حساس قطع و به دیزل ژنراتور وصل شد که امیدواریم با کمک مسئولین از جمله پدافند غیرعامل بتوانیم همه ارگانها را به دستگاه دیزل مجهز کنیم.
وی با اشاره تحت پوشش قرار دادن حدود ۱۰۰ درصدی مشترکین شهری و روستایی کشور به خدمت برق گفت: در تامین تجهیزات و خدمات فنی مهندسی برق نیز بصورت ۱۰۰ درصد خودکفا هستیم.
صبوری،مدیرعامل شرکت توزیع برق تهران بزرگ
۲۶۰ مرکز حساس تهران به دیزل ژنراتور برق مجهز شدند
مدیرعامل شرکت توزیع برق تهران بزرگ گفت: از ۶۳۱ مرکز حیاتی فعال در تهران، ۲۶۰ مرکز به دیزل ژنراتور برق مجهز هستند که البته مجهز شدن مابقی مراکز نیز ضروری است.
حسین صبوری در هشتمین رزمایش سراسری قطع برق و ارزیابی مولدهای اضطراری با اشاره به اینکه ۳۸ درصد فیدرهای ۲۰ کیلوولت تهران در اختیار مراکز حساس و حیاتی تهران است افزود: مدیریت این شبکه بزرگ توسط پنج مرکز کنترل و ۲۵۰ گروه عملیاتی در حال انجام اند.
وی با اشاره به اینکه تهران چهار و نیم میلیون مشترک برق دارد گفت: این تعداد مشترک ۱۳ درصد کل مشترکین کشور هستند که ۱۰ درصد از برق کل کشور را مصرف میکنند.
صبوری با بیان اینکه شبکه توزیع برق تهران ۳۲ هزار کیلومتر است ادامه داد: ۳۵ درصد شبکه زیرزمینی توزیع برق کشور در شهر تهران اجرا شده است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ متوسط رشد مصرف برق تهران را از سال ۹۲ تا ۹۷ سه و نیم درصد اعلام کرد و گفت: با برنامه ریزیهای موثر انجام شده در تهران باوجود افزایش دما و اتصال ۱۰۰ هزار مشترک جدید به بار شهر تهران متوسط رشد مصرف برق در سال ۹۷ و ۹۸ کمتر از دو درصد بوده است.
صبوری راهبرد اصلی وزارت نیرو را تأمین برق پایدار و مطمئن دانست و افزود: ما همه ساله مشکلات شبکه برق را پایش میکنیم و همین رویه سبب کاهش ۱۵ درصدی خاموشیهای ناشی از مشکلات فنی در تابستان امسال در تهران شده است.
وی با اشاره به برنامههای مهم اجرا شده برای ارتقای قابلیتهای شبکه برق تهران ادامه داد: هوشمندسازی لوازم اندازه گیری و کنتورهای برق از جمله این فعالیت هاست که در قالب این دو برنامه هم اکنون همه مشترکین پرمصرف تهران مجهز به کنتور هوشمند هستند و ۴۵ درصد از انرژی مصرفی تهران نیز توسط کنتورهای هوشمند از راه دور رصد میشود.
صبوری رفع سریع خاموشیها را در اولویت فعالیتهای توزیع دانست و گفت: حدود ۳ هزار نقطه از شبکه توزیع برق تهران با کمک سیستمهای هوشمند مدیریت میشود تا در صورت خاموشی مشکل به سرعت رفع شده و جریان برق در شبکه برقرار شود.
مدیرعامل شرکت توزیع برق تهران بزرگ با بیان اینکه ما در کمتر از دو ماه قبضهای پیامکی را جایگزین قبضهای کاغذی کردیم ادامه داد: با اجرای این طرح ۳۰ میلیون قبض برق در تهران صادر نمیشود و این رویه ۳۰ میلیارد تومان صرفه جویی در پی دارد.
صبوری با اشاره به استقرار سامانههای الکترونیکی در راستای توسعه دولت الکترونیک گفت: پرداخت قبوض برق در تهران ۵۰۰ هزار تردد را به همراه داشته است که با فعال شدن این سامانهها هم اکنون پرداختها به صورت غیر حضوری انجام میشود.