آغاز تبلیغات احزاب در انتخابات انگلیس
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صداوسیما از لندن، تبلیغات احزاب برای به دست گرفتن هر چه بیشتر کرسیهای مجلس عوام انگلیس و به تبع آن قدرت سیاسی در این کشور آغاز شده است و رسانههای همسو با احزاب نیز تکاپوی خود را برای تقویت جبهه خودی و تخریب چهره گروههای رقیب در قالب گزارشها، خبرها و مصاحبهها آغاز کرده اند.
رسانههایی که به گروههای راست و راست افراطی گرایش دارند در جهت تقویت حزب حاکم محافظه کار و تخریب اصلیترین رقیب ان یعنی حزب کارگر مشغول شده اند و رسانههای چپ نیز با حمایت از حزب کارگر عملکرد ۹ ساله حزب حاکم محافظه کار را با برشمردن مشکلات این کشور به چالش میکشند.
در همین خصوص جریانها و رسانههای راست و حتی برخی که خود را مستقل معرفی میکنند، سراغ سیاستمداران سرشناس داخلی و خارجی رفته اند تا با انعکاس اعلام حمایت سیاسی و اقتصادی آنان افکار عمومی را در جهت حمایت از حزب مورد نظر خود سوق دهند.
در این باره رسانهای در انگلیس در مصاحبه با تونی بلر نخست وزیر اسبق انگلیس از حزب کارگر تلاش میکند نوعی مخالفت او با جرمی کوربین رهبر کنونی حزب کارگر و اصلیترین رقیب حزب حاکم محافظه کار را از دهانش بیرون بکشد که البته موفق به این کار نمیشود و بلر همچنان خود را وفادار و حامی حزب کارگر و رهبر کنونی اش میداند و حتی بر آمادگی خود برای تبلیغ در کارزار انتخاباتی او تاکید میکند.
یک رسانه دیگر در مصاحبه با دونالد ترامپ تلاش میکند پشتیبانی او را از جانسون و مخالفتش را با جرمی کوربین رقیب او منتشر کند تا مردم بدانند که روی کار امدن دوباره جانسون پشتوانه رئیس جمهور امریکا و حمایت اقتصادی امریکا را به همراه دارد.
دونالد ترامپ در مصاحبه با رادیو ال بی سی در اظهاراتی که برخی محافل سیاسی و رسانهای به ویژه چپ در انگلیس آن را مداخله اشکار در امور داخلی انگلیس توصیف کردند گفت: انتخاب رهبر حزب کارگر برای نخست وزیری انگلیس بسیار بد است.
رئیس جمهور آمریکا کوربین را فردی نامناسب برای بدست گرفتن قدرت سیاسی در انگلیس دانست و افزود: این گزینه برای آینده انگلیس بسیار بد است و این کشور را به مقصد بدی هدایت میکند.
ترامپ بارها حتی زمانی که ترزا مینخست وزیر بود بوریس جانسون را فردی مناسب برای نخست وزیری انگلیس دانست و بارها از او حمایت کرد.
شباهتهای رفتاری جانسون و ترامپ در موارد متعددی موجب شده است جانسون را ترامپ انگلیس بدانند.
در مقابل جرمی کوربین رهبر چپ گرای حزب کارگر بارها سیاستهای دونالد ترامپ را به چالش کشید و اقدامات او را در موارد متعدد از جمله خروج از برجام محکوم کرد.
کوربین تنها رهبر حزبی بود که در مراسم ضیافتی که به دعوت ملکه و به مناسبت سفر رسمی ترامپ به انگلیس در کاخ باکینگهام ترتیب داده بود شرکت نکرد و علت آن را اعتراض به رویکردهای ترامپ اعلام کرد.
همزمان با سفر ترامپ به انگلیس در تابستان امسال بزرگترین تظاهرات ضد یک رئیس جمهوری که به طور رسمی به این کشور دعوت شده در انگلیس شکل گرفت و قشرهای مختلف مردم خشم و نفرت خود را در مدت حضور ترامپ در این کشورو محلهای ملاقات وی ابراز کردند و خروج فوری او از کشورشان را خواستار شدند. پس از اینکه دولت و مجلس انگلیس بر سر برگزیت به بن بست رسیدند، نمایندگان مجلس و رهبران احزاب به این جمع بندی رسیدند که مجلس کنونی منحل و انتخابات زود هنگام برگزار شود بلکه مجلس جدید بتواند قفل برگزیت را باز و این کشور را از بلاتکلیفیها و بی ثباتیهای ناشی از ان رها کنند.
انتخابات زود هنگام انگلیس بنا به تصویب مجلس ۲۱ آذر در انگلستان شامل انگلیس، اسکاتلند، ولز و ایرلند شمالی برگزار میشود.