پخش زنده
امروز: -
معاون ، معاون اول رییس جمهور در رشت گفت : توسعه فعالیت شرکت های دانش بنیان ، مستلزم آماده کردن زیرساخت های لازم از سوی دولت است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز گیلان ؛ معاون هماهنگی و نظارت اقتصادی و زیربنایی معاون اول رییس جمهور امروز در حاشیه بازدید از مجتمع تحقیقاتی – نیمه صنعتی فشتام رشت گفت : شرکت های دانش بنیان برای فعالیت هدفمند و نتیجه بخش ، نیازمند توسعه مجتمع های تحقیقاتی – نیمه صنعتی پارک های علم و فناوری هستند.
سعید شیرکوند با اشاره به اهمیت تجاری سازی محصولات و تولیدات شرکت های دانش بنیان افزود : رویکرد این شرکت ها می تواند به سمت و سوی بهره مندی از فضاهای پارک علم و فناوری برای ورود به بازار سوق پیدا کند.
وی تولید محصولات مختلف در شرکت های دانش بنیان را در مسیر توسعه علم و دانش دانست و گفت : فعالیت های این شرکت ها و حمایت از آن می تواند شرایط افزایش بهره وری را در حوزه های مختلف به ویژه صنعت و کشاورزی ایجادکرده و توسعه دهد.
معاون هماهنگی و نظارت اقتصادی و زیربنایی معاون اول رییس جمهور فراهم کردن زیرساخت ها را برای فعالیت شرکت های دانش بنیان از سوی دولت ضروری عنوان و خاطرنشان کرد : آماده سازی این زیرساخت ها در حوزه پژوهش موجب ایجاد قدرت تجاری سازی دانش فنی شده است و استقرار چنین شرکت هایی در مجتمع های پارک علم و فناوری را به دنبال خواهد داشت.
آقای ملک پور معاون فناوری پارک علم و فناوری گیلان نیز با اشاره به استقرار 30 شرکت تولیدی در مجتمع تحقیقاتی – نیمه صنعتی فشتام رشت ، گفت : این مجتمع یکی از 9 مرکز اقماری پارک علم و فناوری گیلان است.
برخی تولید کنندگان شرکت های دانش بنیان و فعالان حوزه استارت آپ و تجاری سازی در فضای مجازی نیز در نشستی با حضور معاون هماهنگی و نظارت اقتصادی و زیربنایی معاون اول رییس جمهور از مشکلات و دغدغه های خود در این حوزه گفتند.