اختلاف در جبهه مخالفان حزب حاکم انگلیس
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما از لندن، اختلاف میان سه حزب اصلی مخالف حزب حاکم راه را برای این حزب در برگزاری انتخابات زودهنگام هموار کرده است .
احزاب کارگر، ملی اسکاتلند و لیبرال دموکرات که در جبهه مخالف حزب حاکم و دولت قرار دارند بر سر زمان برگزاری انتخابات زودهنگام اختلاف نظر دارند و همین موجب شده است راه برای تحقق خواسته های "بوریس جانسون" در برگزاری انتخابات زود هنگام هموارتر شود .
در حالی که حزب کارگر اصلی ترین حزب رقیب دولت با برگزاری انتخابات پیش از اطمینان یافتن از خروج بدون توافق دولت انگلیس از اتحادیه اروپا مخالف است، احزاب ملی اسکاتلند و لیبرال دموکرات سومین و چهارمین حزب بزرگ انگلیس خواهان آنند که این انتخابات هر چه زودتر برگزار شود ، رویکردی که با استقبال دولت مواجه شده است.
بر اساس قانون، دولت برای برگزاری انتخابات زود هنگام نیازمند موافقت دو سوم نمایندگان مجلس عوام است اما احزاب ملی اسکاتلند و لیبرال دموکرات طرحی را قرار است امروز به رای بگذارند که در بر اساس آن دولت برای یک بار مجاز باشد با حداکثر نسبی آرا یعنی نصف به علاوه یک رای بتواند انتخابات زود هنگام را برگزار کند.
حزب حاکم که بر سر برگزیت دچار اختلافات درونی شده و با استعفا و برکناری شماری از نمایندگان از این حزب جایگاه حداکثری را در مجلس عوام از دست داده است ، با تکیه برنتایج نظرسنجی ها امیدوار است در انتخابات جدید با معرفی نامزدهای هم نظر با نخست وزیر ضمن به دست آوردن دوباره اکثریت کرسی های مجلس، راه را برای خود هموارتر کند.
احزاب ملی اسکاتلند و حزب لیبرال دموکرات که هر دو سرسختانه با خروج کشورشان از اتحادیه اروپا مخالفند به این نتیجه رسیده اند که انتخابات زودهنگام در این شرایط موجب می شود اقبال مردمی بیش تری به دست آورند و نمایندگان بیش تری را روانه مجلس کنند تا موقعیت آن ها را در روند تصمیم گیری های آینده مجلس تقویت کند.
این دو حزب نهم دسامبر، 18 آذر ماه را زمان مناسبی برای برگزاری انتخابات دانستند و گفته می شود طرح رهبران این حزب در مجلس امروز به رای گذاشته می شود که اگر مغایر با خواست "جرمی کوربین" رهبر حزب کارگر باشد و رای بیاورد، شکستی برای حزب کارگر و رهبرش جرمی کوربین است.