به گزارش
خبرگزاری صداوسیمای مرکز مازندران، معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور در دومین دوره آموزشی جهادگران کارآفرین با تاکید بر اینکه برنامه اشتغال در این نهاد، کارآفرین محور است ، گفت: در اجرای طرح راهبری شغلی ، علاوه بر ایجاد اشتغال برای مددجویان ، کارآفرینان هم به توسعه شغلی میرسند.
حجتالله عبدالملکی افزود: هدف این دوره استفاده از ظرفیت نیروهای جهادی برای کمک به برنامه اشتغال و توانمندسازی جامعه تحت حمایت این نهاد است.
او دستیابی به این هدف مشترک را نیازمند آموزش دانست و گفت: بخش اول آموزشها مربوط به آشنا شدن شرکتکنندگان با ادبیات و مباحث مربوط به کارآفرینی و بخش دوم مربوط به معرفی و شرح الگوی اشتغال کمیته امداد است.
عبدالملکی تاکید کرد: این افراد به استخدام کمیته امداد در نخواهند آمد و ما به عنوان یک دستگاه اجرایی و نهاد انقلابی به دنبال استفاده از ظرفیت ، توان و انگیزه جهادی آنها در راستای تسهیل اشتغال نیازمندان هستیم.
او گفت: در نظام راهبری شغلی برنامه اشتغال کمیته امداد کارآفرین محور شده است به نحوی که از کارآفرینان حرفهای که تجربه و سابقه موفقی در یک زمینه اقتصادی دارند دعوت میکنیم که به عنوان محور طرحهای اشتغال کمیته امداد قرار بگیرند.
عبدالملکی گفت: کارآفرینان در طرح راهبران شغلی میتوانند هم در زمینه آموزش مددجویان، تامین مواد اولیه، بازاریابی و هم در زمینه فروش محصولات به سود دست پیدا کنند که در کنار همه اینها منافع مددجویان نیز از طریق نظارت کمیته امداد محفوظ خواهد بود.
معاون اشتغال وخودکفایی کمیته امداد امام خمینی (ره) مازندران نیز گفت: این دوره آموزشی با مشارکت کمیته امداد و بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی استان در ساری برگزار شد.
سید علی اصغر رضایی طالشی افزود: در این دوره آموزشی بسیجیان و کارشناسان اشتغال جهادگر، مبانی کارآفرینی، موانع فضای کسب و کار در کشور و روشهای رفع آن، ارزیابی اقتصادی طرحهای سرمایه گذاری، اصول اولیه بازاریابی و کسب و کارهای خرد را فرا گرفتند.
او با بیان اینکه توانمندسازی مددجویان از اهداف و ماموریتهای اصلی حوزه اشتغال کمیته امداد است، گفت: استفاده از ظرفیت نیروهای داوطلب بسیجی و گروههای جهادی در این مسیر میتواند گرهگشا باشد.
معاون اشتغال وخودکفایی کمیته امداد امام خمینی (ره) مازندران گفت: مدل اشتغالزایی در کمیته امداد بر مبنای توسعه اقتصاد مقاومتی و با تکیه بر توان تولید خانوادههای زیر پوشش باز تعریف میشود.
رضایی طالشی با بیان اینکه مردمی کردن اشتغال از ویژگیهای الگوی اقتصاد مقاومتی است، افزود: مشارکت و راهنمایی کارآفرینان و فعالان حوزههای مختلف تولید و کسب و کار برای رسیدن به این اهداف استقبال میکنیم.
رضایی با بیان اینکه تا کنون ۲۷ نفر از جوانان فعال در زمینه فعالیتهای جهادی، به جمع امدادگران و جهادگران کارآفرین این استان پیوستند، گفت: قرار است تا پایان امسال این تعداد به بیش از ۷۰ نفر افزایش یابد.