پخش زنده
امروز: -
برداشت زعفران از 16 هزار و 703 هکتار سطح زیرکشت این محصول در سرزمین طلای سرخ آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی، معاون تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان با اشاره به افزایش 6 درصدی تولید زعفران در سال زراعی پیش بینی کرد: امسال 67 تن زعفران از اراضی زیر کشت این محصول در استان برداشت شود.
عصمتی پور با بیان اینکه بیشترین سطح زیرکشت زعفران در خراسان جنوبی به شهرستان قاین اختصاص دارد، افزود: برداشت زعفران در استان تا آذر ادامه دارد.
وی تعداد بهره برداران تولید زعفران در استان را 38 هزار نفر اعلام کرد.
رئیس شورای ملی زعفران هم گفت: با توجه به درجه بندی استانداردهای جهانی، زعفران قائنات همچنان مرغوب ترین زعفران جهان است و زعفران منطقه قائنات بویژه در مناطق کوهستانی چه بلحاظ قدرت رنگ دهی (کروسین)، چه به لحاظ عطر (اجزاءسافرانال ) و چه به لحاظ طعم (پیکروکروسین ) همچنان در جهان بی نظیر است.
محسن احتشام استفاده از آب شیرین برای آبیاری، استفاده نکردن از کود شیمیایی، مهارت و تجربه کشاورزان، برداشت زعفران در صبح زود و نگهداری مناسب این محصول مهم را از دلایل مرغوب بودن زعفران قائنات اعلام کرد .
زعفران تولید شده در خراسان جنوبی، به علت برداشت گل زعفران قبل از طلوع آفتاب و برداشت غنچه قبل از بازشدن از کیفیت، عطر و قدرت رنگ دهی بالایی برخوردار است و مشتریان زیادی در کشورهای همچون آلمان، آمریکا، اسپانیا و حاشیه خلیج فارس دارد.
پارسال 63 تن زعفران از اراضی زیرکشت خراسان جنوبی برداشت شد.