به گزارش
خبرگزاری صداوسیما، روابط عمومی معاونت حملونقل و ترافیک شهرداری تهران؛ در پی بارشهای اخیر.
در این بازدید، معاون خدمات شهری، رئیس سازمان حملونقل و ترافیک شهرداری تهران و دیگر مدیران این حوزه، پیرزو حناچی را همراهی میکردند.
رئیس سازمان حملونقل و ترافیک شهرداری تهران با اشاره به شدت بارش باران در برخی مناطق پایتخت از آمادهباش کامل حوزه حملونقل و ناوگان عمومی شهر برای خدماترسانی به شهروندان خبر داد.
یوسف حجت از تقویت ناوگان تاکسی و اتوبوس در مناطق ۲۲ گانه و استقرار عوامل نظارتی بهمنظور بررسی وضعیت خطوط تاکسیرانی خبر داد و گفت: از ساعت ۶ صبح امروز، خطوط تاکسی شهر تهران از طریق مرکز نظارت هوشمند سازمان تاکسیرانی رصد شده و در مناطقی که ازدحام مسافر دیده شده با اعزام ناوگان تقویتی «ون» از سایر خطوط، رفع ازدحام شده است. همچنین در خطوطی مانند رسالت – ونک که ازدحام مسافر داشتیم، با هماهنگی شرکت واحد اتوبوسرانی ۴ دستگاه اتوبوس برای جابهجایی مسافران اعزام شده است.
وی از استقرار تیمی از مدیران خدمات شهری و حملونقل و ترافیک در مرکز کنترل ترافیک شهرداری تهران خبر داد و گفت: کل شهر به لحظه رصد میشود تا در صورت بروز مشکل برای رفع آن دستور لازم صادر شود.
رئیس سازمان مدیریت بحران تهران: امیدواریم تا پایان سال ۱۰ سامانه هشدار برای جلوگیری از وقوع سیل نصب و راه اندازی شود.
به نقل از سایت شهرداری تهران؛ آقای رضا کرمی با اشاره به بارش باران در تهران و امکان وقوع سیل گفت: تغییرات اقلیمی از ابتدا روی کرهزمین اتفاق افتاده است و ادامه دارد، در حال حاضر نیز کارشناسان در دنیا معتقدند که منطقه ما به سمت تغییر اقلیم میرود.
وی با اشاره به اینکه در سالهای گذشته آب ورودی به کانالهای شهر تهران متعلق به برفهای ذوب شده بود، افزود: از بهار امسال با افزایش بارندگی، آب حاصل از ذوب برفها در مدت نیم ساعت وارد کانالها میشود؛ در واقع با ذوب شدن برفها و شدت یافتن بارندگی ها، آب جمع شده از نوک کوه در کمتر از سی دقیقه از طریق درهها به رودها وارد میشود و به تهران میرسد. یعنی از زمانی که رگبار آغاز میشود تا رسیدن به وضعیت سیلاب در تهران ۳۰ تا ۴۵ دقیقه بیشتر زمان نداریم.
رئیس سازمان مدیریت بحران شهر تهران با اشاره به نقش مهم آبخیزداری در جلوگیری از بروز سیلاب گفت: آبخیزداری برای این موارد برنامه دارد، اما بودجهای برای اجرا ندارد.
آقای کرمی با اشاره به انعقاد قراردادی به منظور نصب سامانههای هشدار برای جلوگیری از بروز سیل افزود: براساس مدلهای هیدرولیکی که سازمان و پژوهشگاه هواشناسی برای ما تهیه کرده، مدلهای هیدرولیکی مشخص شده است و براساس مقدار بارانی که میبارد میتوانیم هشدار دهیم که مثلا نیم ساعت دیگر در این نقطه سیل میآید تا تلفات کمتر شود.
وی ادامه داد: امیدواریم تا آخر سال ۱۰ سامانه هشدار را نصب کنیم، اما در مورد مدلهای هیدرولیکی نیاز به زمان داریم. البته اقدام خوبی که در زمستان سال گذشته و بهار امسال انجام شد این بود که لایروبیهای خیلی جدی صورت گرفت و باعث شد آن مقدار بارانی که بارید از سطح کانالهای ما بالاتر نیاید.
رئیس سازمان مدیریت بحران شهر تهران گفت: لایروبیها باید به صورت مستمر انجام شود. این کار انجام میشود و این موضوع برعهده معاونتهای فنی و عمرانی و خدمات شهری است و ما فقط بر عملکرد آنها نظارت میکنیم و به مناطق میگوییم که کانالها را رصد کنند.
وی با بیان اینکه نقاط خطرآفرین کاملاً مشخص شده و نقشهها موجود است، گفت: در این باره مشکلاتی از جمله عبور لولههای گاز از میان کانال یا ریزش سنگهای بزرگ از کوهها به روددرهها وجود دارد. این سنگها پشت لولهها گیر کرده، آب جمع میشود و تبدیل به سیل میشود.
یزدانی، معاون خدمات شهری شهرداری تهران
آماده باش ۳۶ هزار نیروی خدمات شهری همزمان با بارشهای پایتخت معاون خدمات شهری شهرداری تهران از حضور ۳۶ هزار نیروی خدمات شهری و عمرانی در مناطق همزمان با بارش باران در پایتخت خبر داد.
به گزارش سایت شهرداری تهران؛ آقای مجتبی یزدانی گفت: نیروهای شهرداری تهران از ۳ روز گذشته در آماده باش کامل قرار دارند. از اردیبهشت امسال نیز تمامی کانالهای اصلی که در زمان بارش شدید باران میتوانستند خطر آفرین باشند، لایروبی و مشکلات بحرانی آنها برطرف شد. در حال حاضر در کانالها و روددرههای اصلی مشکل خاصی نداریم.
وی افزود: اقدامات شهرداری تهران در هماهنگی کامل با سازمان هواشناسی، استانداری، فرمانداری، پلیس راهور، منابع طبیعی و همه ارگانهای مسئول انجام میشود. وضعیت شهر در شرایطی که در یک ساعت تا یک ساعت و نیم، به طور میانگین ۱۶ میلیمتر بارندگی داریم عادی نیست؛ با این وجود تنها در چند نقطه شامل حوالی میدان آزادی، پل سنگی در منطقه ۲۱ و ابتدای تونل امیرکبیر با مشکل آب گرفتگی رو به رو بوده ایم.
معاون شهردار تهران ادامه داد: در حال حاضر سامانه ۱۳۷، سازمان آتش نشانی و به طور کلی نیروهای خدمات شهری در آماده باش کامل هستند. ضمن اینکه مدیران خدمات شهری در مناطق تقسیم شده اند و با پلیس راهور نیز هماهنگ هستیم.
آقای یزدانی با بیان اینکه پیش بینی میشود امشب و تا غروب فردا شدت بارندگیها زیاد باشد، گفت: براین اساس حدود ۳۶ هزار نیروی خدمات شهری و عمرانی در تلاش اند تا همزمان با بارندگی تردد در شهر جریان داشته باشد.
بازدید شبانه شهردار از گرمخانههای مناطق ۲۱ و ۲۲ پایتخت
شهردار تهران شب گذشته از دو گرمخانه فعال در مناطق ۲۱ و ۲۲ بازدید کرد.
به گزارش سایت شهرداری تهران؛ آقای پیروز حناچی ابتدا از گرمخانه آفتاب نیلوفری، ویژه زنان در منطقه ۲۲ بازدید کرد و در جریان فعالیتهای مدیریت شهری منطقه در تجهیز و توسعه این مددسرا قرار گرفت.
وی پس از ارائه گزارش از سوی مسئولان گرمخانه و مدیران شهری منطقه ۲۲، بر لزوم توانمندسازی بانوانی که در این مکان حضور دارند از طریق برگزاری کلاسهای آموزشی تاکید کرد.
شهردار تهران در جریان این بازدید به گفتگو با تعدادی از زنان حاضر در این مرکز پرداخت.
گرمخانه آفتاب نیلوفری ظرفیت پذیرش ۷۰ مددجو را دارد، اما به گفته یکی از مددکاران این مرکز در بعضی از شبها تا صد مددجو پذیرش میشوند.
شهردار تهران در بازدید بعدی از گرمخانهای در منطقه ۲۱، در جریان آخرین اقدامات صورت گرفته به ویژه در شبهای اخیر که پایتخت با کاهش دمای هوا مواجه است، قرار گرفت و دستورات لازم در خصوص رسیدگی هرچه بیشتر به مددجویان را صادر کرد.
گرمخانه منطقه ۲۱ ظرفیت ۸۰ مددجو را دارد که در شرایط اضطراری بیش از ۱۳۰ مددجو را پوشش میدهد.